Note II de SMS lerin MMS e Dönüşmesi Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Note II telefonumda yazılı iletişim için sms kullanıyorum genellikle ve sms yazarken bir sms yaza yaza 3 sms boyutuna çıktığında sms otomatik olarak mms e dönüşüyor.:hammer: Önceki dandik telefonumda bile hatırladığım kadarıyla 10 sms boyutunu bir sms e yazabiliyordum acaba bu telefonda bunu nasıl yapacağız girip çıkmadığım ayarı kalmadı bilen varsa ve yardımcı olursa memnun olurum.

nwalka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazılım ile ilgili bir açık , bug vs olabilir ürünün güncellemelerini yapın eger son guncellemerini yaptıysanız yapacak birşey yok yenı bir android sürümü çıkana kadar diye düşünüyorum

bigahega

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hocam mesajı ikiye böl sende takma bu kadar yani sen söyleyince denedim bende 3. sayfa bitmeden gönder gerisine yeni mesajda devam et bunun için cihazını root yapmaya değmez

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben uzun mesajları ikiye bölerek halletmiştim o işi :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Kısaltarak yazın bnce bole ygni şkl agda gruldgu gbı :D :D haha

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sanırım bu durum yurtdışında sms in pahalı olmasından kaynaklanıyor :) o yüzden 3 sms yerine 1 mms e çeviriyor.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Telefon un dil paketi ilgilı problemlerden kaynaklanıyor en azından avea müşteri hizmetleri öyle söylüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ş karakterini yazdıgımda karakter sayım 69/160 a düşüyor neden acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ÇÖZÜMÜ BULDUUM:
mesaj>ayarlar>metin mesajı sınırı> buradaki rakamı iyice arttırın(200 olan rakamı ben 5000 yaptım) sorun kalmıyor.
sanıyorum belli sms sayısından sonra çok fazla karakter kullanıldığında mms e çeviriyor. 200 karakterle sınılamışlar. artırınca çözüldü.

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
android telefonların genel problemi. standart mesaj uygulaması yerine go sms pro programını kullanıyorum hem uzun mesaj yazılabiliyor hem de 100 kişiye birden mesaj gönderilebiliyor. pop-up olarak da ekranda geliyor mesaj. bildirim çubuğuna girmeden mesajınız otomatik olarak önünüze geliyor ve daha fazlası

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Phoenix rom unu kurduktan sonra ne kadar uzunlukta olursa olsun sms şeklinde yolluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bilmeden bilgi paylaşıyorsunuz bu sorunun çözümü : Telefonunuzun Mesajlaşma kısmına giriş yaptıktan sonra Seçenekler kısmından Ayalar menüsüne giriş yapmanız gerekiyor.
Buradan SMS kısa mesaj kısmındaki Giriş modu olarak GSM alfabesini seçmeniz gerekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ama sadece 9 tane kişi seçe biliyoruz daha fazla kişi nasil seçebiliriz çoklu msm atmak için..........

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GSM alfabesi doğru çözüm arkadaşlar başarılı teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hay Allah senden razı olsun kardeşim Gsm olayı işimi çözdü sağ ol tekrar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bilmeden bilgi paylaşıyorsunuz bu sorunun çözümü : Telefonunuzun Mesajlaşma kısmına giriş yaptıktan sonra Seçenekler kısmından Ayalar menüsüne giriş yapmanız gerekiyor.
Buradan SMS kısa mesaj kısmındaki Giriş modu olarak GSM alfabesini seçmeniz gerekiyor.

çözüldü teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ÇÖZÜLDÜ...! Arkadaşlar note 2 kullanıcısıyım okuduğum kadarıyla mesajları mmse çevirmesini dert ediyorsunuz. Çözüm aslında çok basit ve mantıklı. Mesaj için seçtiğiniz ( ki en fazla 10 adet no seçebiliyorsunuz) numaraları mesajı göndermeden kontrol edin mutlaka aralarında facebook vs. e-posta hesapları çıkacaktır. Onları seçip tel nolarını girin sorun düzelecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
buradaki çözümlerin hiç biri olmadı. 1 kişi seçince problem yok. 10 seçince MMS ye dönüşüyor msj

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ya sorun, 3 sms boyutunu aşınca sms lerin mms e dönüşüp öyle gitmesi. Daha acik nasil anlatilir bilemiyorum