Note II açilmama sorunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MsD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MsD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;Note II telefonumumun recovery menüsünden {ses açma + menü + güç tuşuna basılı tutup},

>mounts and storage
>format /cache
>format /system
>format /data
>format /preload
>format /sdcard

orada formatlı ne varsa yaptım telefon açılış durumda kalıp bekliyor, ekranda Galaxy Note II GT-N7100 yazısı kalıyor, anlayabildiğim kadarıyla işletim sistemi dosyalarını da sildim, çaresiz durumdayım, yardımlarınızı bekliyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Format system yaptıysan zaten telefon açılamaz :) odin den stock romu yükleyebilirsin

MsD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şunu buldum STOCK ROM lakin imei sorunu v.s diyor, anlık dalgınlık yüzünden ! bu gibi ihtimal de mi var ? Ve tekrar garanti kapsamına sokabilir miyim ? // Şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note II açilmama sorunu? bu telefon açılmama sorunu bazen bankaların pos makinalarında da oluyo
sene 2012 bankaların pos makinalarının ir tanesi çalışmadı(ben pompacıyım işyeride kendimizin) baktım bı pos makinası çalışmıyor
arka kapağını söktüm sonra pilini çıkardım sonra da hattını çıkardım
sonra çırdıklarımı tekrar yerlerine taktım çalıştı.
aynı hatayı bayağı gün sonra yeniden yapınca servisini çagırdk pos makinasını gğiştirip gittiler
tabi ben bunları bankanın servisine anlatınlatın ca adamın ağzı açık kaldı\üyecik timur çetin

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Şunu buldum STOCK ROM lakin imei sorunu v.s diyor, anlık dalgınlık yüzünden ! bu gibi ihtimal de mi var ? Ve tekrar garanti kapsamına sokabilir miyim ? // Şimdiden teşekkürler.

imei sorunu şuan var mı ki telefonunda? birde bazı sorunlar custom romdan stock roma dönüş yapanlarda görülmüş. önceki romun stock muydu?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
O taraflarda işin yok, format için wipe data/ factory reset seçeneği yeterli. Odine bagla ve stock romu yükle. Eger odin de start a basmadan Phone Efa Clear a basarsan imei gider, başka türlü gitmez.

MsD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
imei sorunu şuan var mı ki telefonunda? birde bazı sorunlar custom romdan stock roma dönüş yapanlarda görülmüş. önceki romun stock muydu?

evet sadece root vardı formatlamadan önce de root u kaldırmıştım stock'tan başka rom kullanmadım, lakin

CUSTOM BINARY DOWNLOAD : Yes (1counts)
CURRENT BINARY : Custom
SYSTEM STATUS: Official

yazıyor garantiye de göderemiyorum hal böyle olunca, çalışsın bana yeter şuan // teşekkürler.

O taraflarda işin yok, format için wipe data/ factory reset seçeneği yeterli. Odine bagla ve stock romu yükle. Eger odin de start a basmadan Phone Efa Clear a basarsan imei gider, başka türlü gitmez.

evet işim yok da merak işte; teşekkür ediyorum cevap için, imei sıkıntısı olmaması çok rahatlattı, stock rom yükledikten sonra CURRENT BINARY'i:Samsung Official olarak görebilecek miyim ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
evet sadece root vardı formatlamadan önce de root u kaldırmıştım stock'tan başka rom kullanmadım, lakin

CUSTOM BINARY DOWNLOAD : Yes (1counts)
CURRENT BINARY : Custom
SYSTEM STATUS: Official

yazıyor garantiye de göderemiyorum hal böyle olunca, çalışsın bana yeter şuan // teşekkürler.

evet işim yok da merak işte; teşekkür ediyorum cevap için, imei sıkıntısı olmaması çok rahatlattı, stock rom yükledikten sonra CURRENT BINARY'i:Samsung Official olarak görebilecek miyim ?

Evet.

mertsengl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende telefona root attım yanlışlıkla sistem dosyalarından rehberin apk sını sildim internette apksını aradım ama uygun olanı bulamadım note 2 ye hata verıyor versıyon ve model uyusmazlıgı yüzünden çaresiz kaldım bana yardım edebilcecek olan varmı bu konuda teşekkür ederim.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Merhaba arkadaşlar bende telefona root attım yanlışlıkla sistem dosyalarından rehberin apk sını sildim internette apksını aradım ama uygun olanı bulamadım note 2 ye hata verıyor versıyon ve model uyusmazlıgı yüzünden çaresiz kaldım bana yardım edebilcecek olan varmı bu konuda teşekkür ederim.

Odin ile son sürüm stock rom yükleyeceksin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
offical görmen garanti kapsamına döndüğün anlamına gelmez sayacın işlemiş durumda önce sayacı 0 laman gerekirdi. Bu arada artık (4.3) ve sonrası romlarda knox diye bir zımbırtı var sayacı 0 lasan bile knox sayacı 0 lamak mümkün değil yani garanti kapsamı uçuyor.