Note 9 Pro Ahize Sorunu

MoonLight_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar cihazı alalı 1 hafta oldu ve arama sırasında hoparlöre alınca sesi bir sorun olmuyor fakat ahizeden ses gelmiyor, uygulama YouTube videolarında uygulama tercihlerini sıfırla diyorlardı yaptım yine aynı değişmedi. Sorun sistemsel mi hoparlör kaynaklı mı lütfen yardımcı olun, servise göndermeli miyim?

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Arkadaşlar cihazı alalı 1 hafta oldu ve arama sırasında hoparlöre alınca sesi bir sorun olmuyor fakat ahizeden ses gelmiyor, uygulama YouTube videolarında uygulama tercihlerini sıfırla diyorlardı yaptım yine aynı değişmedi. Sorun sistemsel mi hoparlör kaynaklı mı lütfen yardımcı olun, servise göndermeli miyim?
bu videoya bakın sorun çözülmezse xiamoi servisi ile konuşun olmadı yetkili servise gönderin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu videoda var farklı çözümlenmeye çalışşılmıs eğer sorun hala varsa servisle görüşün