Note 8 vs S8

???

• Note 8

Kullanılan: 9 75.0%
  • S8

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hiçbiri

Kullanılan: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Reaksiyon puanı
125
Merhaba. Yeni telefon alacak olsanız ve 5000 tl bütçeniz olsa hangisini tercih ederdiniz. nedenini yazarsanız güzel olur. forumun hangi serini sevdiğini merak ediyorum. ben olsam note 8 tercih ederdim.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Ben s8 plus alırdım büyük ekran seviyorum tabi note 8 ekran olarak daha büyük ama ben note 8 'in tasarımını pek tutmadım s8 bana daha güzel geldi note 8 üstlerden altlardan sivri çok agresif durmuş s8 plus daha nazik duruyo ama s pen dual kamera 6 gb ram gibi avantajlar var tabi

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
5 bin tl bir telefona hayatta vermem. Şahin parası yav Regal Raptor parası. Telefon nedir o fiyata hadi 3500 lere cıkarım da o paraya bile elektrikli motor alınıyor.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
5000TL bütçem olsa Note8 almam nedeni ise daha fiyatı düşmedi bekleyip alırım :D Ama kredi çekip alacak olsam S8 alırım daha f/p sanki.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Fiyatı düşmüş siyah Note 8 , Zaten 3750 lere hızlıca bir düşüş yapar en azından 4000'e . Siyah dememin nedenini kamera yerine bakınca anlarsınız .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Nerede düşmüş?
Ahaha pardon gercekten cumlemi bende okuyunca yanlis anlasilmaya acik oldugunu farkettim . Ben direkt basliga cevap olarak yazdim . Yani fiyati dusmus siyah Note 8 'i tercih ederim anlaminda . S8 olda orkide grisi tabi o siyah kamera kismi rezalet duruyor .

Reaksiyon puanı
125
Sanmam ya zor düşer. Anca dolar kuru gerileceyek birde ithalatçılar sağlam bastırırsa belki indirime giderler. Umarım giderler de nasıl giderlerse gitsinler
hepsiburadaya nedensizce güveniyorum hocam. kafamda öyle bir imaj çizdi ki, yakında falcon 9 roketini satacaklarına inanıyorum:D.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
hepsiburadaya nedensizce güveniyorum hocam. kafamda öyle bir imaj çizdi ki, yakında falcon 9 roketini satacaklarına inanıyorum:D.
Hepsiburada bu konularda çok iyi. Resmen piyasayı o yönetiyor gibi bişey. Çevremde kim varsa Hepsiburadadan alıyor telefon teknolojik alet adamlarda arz talep dengesini iyi kurup fiyatı yakalayıp hep kar hemde kendini iyice insanlara güvendiriyor. Sonuçta çoğu insan o kadar ürün alıyor :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada Falcon 9 roketinide getirirde kargo sıkıntı oluyor ya. Aras kargo adresi bulamıyor :(

Reaksiyon puanı
125
Hepsiburada bu konularda çok iyi. Resmen piyasayı o yönetiyor gibi bişey. Çevremde kim varsa Hepsiburadadan alıyor telefon teknolojik alet adamlarda arz talep dengesini iyi kurup fiyatı yakalayıp hep kar hemde kendini iyice insanlara güvendiriyor. Sonuçta çoğu insan o kadar ürün alıyor :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada Falcon 9 roketinide getirirde kargo sıkıntı oluyor ya. Aras kargo adresi bulamıyor :(
kargocu arkadaş sürerek garaja sokar ya, nede olsa dev hizmet:D:D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Note 8 , S8 'den daha kalın , daha köşeli hatlara sahip , duyduğum kadarıyla kavisi biraz daha az bir cihaz .

Gidip deneyimlemeden peşin peşin konuşmak istemiyorum , S8 Plus ile karşılaştırcam hangisi bana hoş gelcek bir görürüm hem . Özellikle o kamera renginin tüm renklerde siyah olması durumuna bakcam .

Ah şu S8 Plus' a çift kamera koysalar Note 8 'e hiç yönelmem neyse 6 gün daha bekleyelim neler olcak bakıcaz .

Bu arada derin mavi rengini çok sevdim , ancak kamera yerinden sebep yine siyah tercih ederdim alcak olursam .