Note 8 Video Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Estate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Estate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefonda 1080p60 video çekiyorum ancak zaman zaman videoda görüntü ve ses kayması oluşuyor haliyle bu da eğlenceli anların mahvolmasına neden oluyor.Aynı zamanda gece fotoğraf ve video çekimi oldukça kötü,kumlanma ve bozulma çok oluyor.Videoda video sabitleme ve HEVC kodlama sistemi açık şekilde kullanıyorum,bunlardan olabilir mi ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Bildiğim kadarıyla HEVC formatında kaydedilen videolar daha az yer kaplasın diye sıkıştırılıyor, acaba ondan olabilir mi ?
Gece kumlanma çok normaldir.

Estate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bildiğim kadarıyla HEVC formatında kaydedilen videolar daha az yer kaplasın diye sıkıştırılıyor, acaba ondan olabilir mi ?
Gece kumlanma çok normaldir.

Valla bilmiyorum,video sabitlemeden de olabilir neden yaptığı belli değil,zamanında amiral gemisi olarak anılan bir telefon için çok ucuz ve kabul edilemez bir hata.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Valla bilmiyorum,video sabitlemeden de olabilir neden yaptığı belli değil,zamanında amiral gemisi olarak anılan bir telefon için çok ucuz ve kabul edilemez bir hata.
Evet can sıkıcı. Bir Samsung'a danışsanız Members üzerinden onlar yardımcı olur, uzaktan erişim filanla hallederler diye düşünüyorum.
Peki, bu yeni olan bir problem mi ?

Estate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evet can sıkıcı. Bir Samsung'a danışsanız Members üzerinden onlar yardımcı olur, uzaktan erişim filanla hallederler diye düşünüyorum.
Peki, bu yeni olan bir problem mi ?

Aldığımdan beri olan bir sorun lakin son zamanlarda iyice arttı.