• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Note 8 mi note 8 pro mu?

SanzenSekai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır kullandığım samsung note 8de pil sorunu ve ahizeden az ses gelme sorunu var, masraf etmeyip red mi note 8 pro ile değiştirsem nasıl olur? Şimdiden teşekkürler

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Güzel olur eğer note 8 sıkıntıysa

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır kullandığım samsung note 8de pil sorunu ve ahizeden az ses gelme sorunu var, masraf etmeyip red mi note 8 pro ile değiştirsem nasıl olur? Şimdiden teşekkürler
Gayet memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Şu anki kullandığınız telefon ile RN8 Pro'nun en büyük farkı ekranı olacaktır.Rn8 Pro'nun pil konusunda biraz daha iyi olacağını düşünüyorum.
RN8 Pro'nun detaylı incelemesini izlemek isterseniz:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
RN8 pro daha güncel bir cihaz ama Galaxy Note 8'i tercih ederim ben, benim ihtiyaçlarımı daha iyi karşılıyor.

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
189
Rn8pro yerine mi 9 liteyi öneririm.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
İyi olur diyorum çünkü RN8 Pro bu yılın en iyi f/p telefonu bende kafayı Mİ9T ile bozmasaydım RN8 Pro alacaktım

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Note 8 Pro öneririm. 3 haftadır kullanıyorum, gayet memnunum:)

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
189
İyi olur diyorum çünkü RN8 Pro bu yılın en iyi f/p telefonu bende kafayı Mİ9T ile bozmasaydım RN8 Pro alacaktım
bence mi 9 lite aradaki 200 tllik farkı saydığım özelliklerle kapatıyor
siz ne düşünüyorsunuz ?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
bence mi 9 lite aradaki 200 tllik farkı saydığım özelliklerle kapatıyor
siz ne düşünüyorsunuz ?
Mİ9 Lite sadece amoled ekran ve ekrandan parmak izi özelliği ile üstün oyun oynayacak adam Mİ9 Lite almaz
Mİ9 Lite ortalama bir kullanıcı için gayet ideal bir telefon bende ablam için düşünüyorum Xperia XA'dan Mİ9 Lite'a geçince çağ atlayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note 8 Pro öneririm. 3 haftadır kullanıyorum, gayet memnunum:)
Yarın forumda şenlik olacak

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Mİ9 Lite sadece amoled ekran ve ekrandan parmak izi özelliği ile üstün oyun oynayacak adam Mİ9 Lite almaz
Mİ9 Lite ortalama bir kullanıcı için gayet ideal bir telefon bende ablam için düşünüyorum Xperia XA'dan Mİ9 Lite'a geçince çağ atlayacak

Galiba yarın Mi 9T'yi alıyorsunuz:) Şimdiden hayırlı olsun:)

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
189

yarın bende alıcam babam kabul ederse mi 9t etmezse rn8pro veya mi9lite alıcam

sen mi storedan mı alıcaksın

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
yarın bende alıcam babam kabul ederse mi 9t etmezse rn8pro veya mi9lite alıcam

sen mi storedan mı alıcaksın
Evet çünkü orada fiyatı 2550 tl ve bu fiyat 15 gün boyunca geçerli çünkü Mİ Store bizim buraya yeni açıldı gerçi kalabalıktan dolayı açılış iptal olmuştu bugün açık olduğunu görünce bende şaşırdım

Galiba yarın Mi 9T'yi alıyorsunuz:) Şimdiden hayırlı olsun:)
Sonunda 5s'ten kurtuluyorum gerçi hattım şuanda Samsung'un dandik tuşlu bir telefonunda onu da idareten kullanıyordum zaten

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
189
Evet çünkü orada fiyatı 2550 tl ve bu fiyat 15 gün boyunca geçerli çünkü Mİ Store bizim buraya yeni açıldı gerçi kalabalıktan dolayı açılış iptal olmuştu bugün açık olduğunu görünce bende şaşırdım
mi storenin instagram hesabında görmüştüm açıldığını

bende şuan vestel venus v3 kullanıyorum cidden kötü bir telefon sadece aramalar için kullanıyorum o yüzden yeni telefon cidden iyi gelecek

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
inşallah daha iyileri size nasip olur
Mİ9T olmazsa da üzülme RN8 Pro da güzel telefon işini fazlası ile görür evet amoled bir ekranı yok ama ekranı o kadar da kötü değil ekrandan parmak izi okuyucusu da yok ama parmak izi okuyucusu seri çalışıyor tasarımı da çok güzel damla çentik de gayet estetik duruyor pişman olmazsın @AlteredTech 3 haftadır kullanıyor gayet memnun

mi storenin instagram hesabında görmüştüm açıldığını

bende şuan vestel venus v3 kullanıyorum cidden kötü bir telefon sadece aramalar için kullanıyorum o yüzden yeni telefon cidden iyi gelecek
Bende 5 sene 5s kullandım ekranı ve orta tuşu cortladı 3.kez yaptırmak da istemiyorum o yüzden 5s'ten sonra Mİ9T bana da cidden iyi gelecek yemin ediyorum Mİ9T ile çağ atlayacam