Selen karaboga
Öğrenci
Merhabalar herkese.. bir suredir telefonumda cikan bir sembol var. Ekte paylasiyorum , bu simgenin ne oldugunu bilen biri varsa yardimci olabilir mi? Ekranin sol ustu de cikip kayboluyor. Tesekkurler simdiden.
Cevabin icin tesekkurler. Bende biraz bakindim arka planda calisan uygulama gibi bir seyler buldum hepsini kapattim ama gene cikti.. casus yazilim gibi bir sey olmasindan tedirgin oldum ama zararsiz diyorsun insallah oyledir . Tekrar sagol.
Rica ederim yinede samsung membersa bi gönderin görüntüyü bide onlar baksınlarCevabin icin tesekkurler. Bende biraz bakindim arka planda calisan uygulama gibi bir seyler buldum hepsini kapattim ama gene cikti.. casus yazilim gibi bir sey olmasindan tedirgin oldum ama zararsiz diyorsun insallah oyledir . Tekrar sagol.
Herhangi bir uygulamanın sembolüne benziyor. Bide bildirim çubuğundan fotoğraf atarsanız sevinirim.Merhabalar herkese.. bir suredir telefonumda cikan bir sembol var. Ekte paylasiyorum , bu simgenin ne oldugunu bilen biri varsa yardimci olabilir mi? Ekranin sol ustu de cikip kayboluyor. Tesekkurler simdiden.
Herhangi bir uygulamanın sembolüne benziyor. Bide bildirim çubuğundan fotoğraf atarsanız sevinirim.