Note 7R Geekbench testinde görüldü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Note 7R Geekbench testinde görüldü!

AYakın zamanda tekrar piyasaya sürülecek olan yenilenmiş Note 7 testlerde görülmeye başladı. FCC sertifikası alan Note 7R'nin Geekbench skoru ortaya çıktı.

Sizce Note 7 bu yılın amiral gemi modellerinden iyi mi?

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu cihaz LG G6 ve Huawei P10dan daha iyi bir cihaz.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Her ne kadar batarya kapasitesi önemli olsa da uzun süredir piyasada bulunan Note 5 için iyi bir alternatif olacağı kesin. Yalnız 3500mAh değil de,
Note 5 gibi 3000mAh kapasite ile gelirse bence tadı az da olsa kaçar. Elbette daha düşük nm işlemci,ip68,iris tarayıcı, daha iyi spen ve de özellikle kavisli kenar konusun da tam anlamı ile isteneni verebilen bir model olması sebebiyle çok daha satacaktır. Yurtdışından ucuza mâl edersem belki alıırm.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Her ne kadar batarya kapasitesi önemli olsa da uzun süredir piyasada bulunan Note 5 için iyi bir alternatif olacağı kesin. Yalnız 3500mAh değil de,
Note 5 gibi 3000mAh kapasite ile gelirse bence tadı az da olsa kaçar. Elbette daha düşük nm işlemci,ip68,iris tarayıcı, daha iyi spen ve de özellikle kavisli kenar konusun da tam anlamı ile isteneni verebilen bir model olması sebebiyle çok daha satacaktır. Yurtdışından ucuza mâl edersem belki alıırm.
Note 5le Note7nin işlemcileri ikiside 14 nm yalnız. Sadece üretim teknolojileri farklı benim bildiğim Note 7 2. nesil 14 nm

M

Murat Burç

SDN Okuru
Güç tüketimine biraz olumlu yansıması lazım.
Evet yansıyor 8890 daha tasarruflu 7420den samsung tasarımlı mongose çekirdekleri de daha tasarruflu.
Mesela samsungun yeni duyduğu ikinci nesil 10 nm üretim teknolojisi de S8de kullanılan 1. nesil 10 nanometreden daha tasarruflu.