bthndmrc
Asistan
görücü derken ben bugün media markt a gittim dünde teknosaya baktım yoktu açıkçası görücüyü biraz açabilir misinher teknosada vardır ama bende sanmıyorum görücüye çıkmasını
görücü derken ben bugün media markt a gittim dünde teknosaya baktım yoktu açıkçası görücüyü biraz açabilir misinher teknosada vardır ama bende sanmıyorum görücüye çıkmasını
görücü derken ben bugün media markt a gittim dünde teknosaya baktım yoktu açıkçası görücüyü biraz açabilir misin
şimdi bişe daha soracaktım da neyse kafa şişirmeye gerek yok eyvallahgörücüye derken raflarda bulunmasından bahsettim![]()
şimdi bişe daha soracaktım da neyse kafa şişirmeye gerek yok eyvallah![]()
ben anlamadım yaabuyrun sorun
ben anlamadım yaaarkadaş diyo ki telefonu teknosa da gördüm diyor ama ben satın alıyım diyorum raflara çkmadı daha diyosunuz yani burdan şunu anladım telefonu standlarında inceleyebiliyoruz ama satın alamıyoruz bu mu ?
o uzun geldi bana para sıkıntı değil aslında yani yanlış anlaşılmasın 3500 tl verebilen bi 200-300 lirayı da verir indirim dediğinizde bu aralıkta olur muhtemeleneğer note 7 satın almayı düşünüyorsanız ekimin sonlarına doğru veya kasımın başında almanızı tavsiye ederim o zaman fiyatı düşüş yaşayacaktır
o uzun geldi bana para sıkıntı değil aslında yani yanlış anlaşılmasın 3500 tl verebilen bi 200-300 lirayı da verir indirim dediğinizde bu aralıkta olur muhtemelen
teşekkür ederim öneriniz için siz de almayı düşünüyosunuz heralde
vazgeçmenin sebebini sorabilirmiyim acaba bende bi ara iphone 7 düşünüyodum ama note 7 çıkınca tamamen samsunga yöneldimmalesef bir ara düşündüm fakat vazgeçtim Iphone 7 Plus bekliyorum
vazgeçmenin sebebini sorabilirmiyim acaba bende bi ara iphone 7 düşünüyodum ama note 7 çıkınca tamamen samsunga yöneldim
güncelleme kesilmesini ve kısa sürede fiyat düşmesi benide çok üzüyor sana androidi önermem çok yanlış olu çünkü sen zaten ios un efendisi olmuşsundur 7 yıldır ama şunu da söylemeliyim samsung s6 ve sonrasında touchwiz i geliştirdiği için kasma problemi olmaz buda bi gerçekuzun zamandır ıphone kullanıyorum 2009 yılında ıphone 4 8 Gb sıfır aldım 2011 yılında ise ıphone 5 16 gb sıfır aldım. 5 kullanıyorum hala Ios a alıştım androide geçersem zorluk yaşayacağım ayrıca çok uzun süreli kullanıyorum note 7 alınca beni 5 6 seneyi çıkartmayacak 3 sene oldu mu güncelleme gelmez kasma donma vs ve fiyatının birden düşmesi beni üzüyor.
güncelleme kesilmesini ve kısa sürede fiyat düşmesi benide çok üzüyor sana androidi önermem çok yanlış olu çünkü sen zaten ios un efendisi olmuşsundur 7 yıldır ama şunu da söylemeliyim samsung s6 ve sonrasında touchwiz i geliştirdiği için kasma problemi olmaz buda bi gerçek
evet bu konuda bişe diyemeyeceğim zevkler ve (renkler) tartışılmaztabi doğrudur ama malesef o konuda onu düşünüyorum.
ve samsung amoled ekran sevmiyorum açıkçası renkler ve ekran bana göre çok gerçekçi dışı renkler var kaliteli fakat çoğu renkleri işletim sistemindeki gerçekçi dışı geliyor![]()
evet bu konuda bişe diyemeyeceğim zevkler ve (renkler) tartışılmaz![]()
izliyorum şuan
buradada anlatmış![]()
dedğiğm gibi adam s3 s5 kullanmış ve bi yerden sonra sıkıntı çıkardığından bahsediyor bende s6 ve sonrasında sıkıntı çıkarmadığından bahsettim adam haklı ama önyargılı olmamak lazım s6 ve sonrasında
şuan benimde bi 7 yi bekleyesim geldi ama tasarım olarak 6s daha güzel geliyo bu yeni arka kamera çerçevesi çok kötü duruyor benceön yargılı değilim öyle olsam daha beter konuşurdum fakat stabil, güncelleme servis desteği fiyat ömürlük olduğundan dolayı tercihim oldu note 7 ıphone 7 plus raflara geldiğinde karşılaştıracağım ve yanında 6s plus ta olucak bakalım![]()
şuan benimde bi 7 yi bekleyesim geldi ama tasarım olarak 6s daha güzel geliyo bu yeni arka kamera çerçevesi çok kötü duruyor bence
valla aklımı çeldin haa bende de bi ara iphone 5 vardı note 3 falan geçtim ama iphone 5 in tasarımı bi harikaydı benim gercekten cok hassas olduğum konu kamera çıkıntısı ve 7 de de çok fazla var note 7 de yokmu var ama çok az makul bi seviyedeherkes kızıyor ediyor fakat apple ıphone de köklü değişik yapamaz farkettiyseniz yavaş yavaş yapıyor 4 kasasında arkası cam 5 te metal kasa 6 da ise oval mat gibi kasa tasarımına sahip bir forum dostu olarak size tavsiyem ıphone 7 raflara gelene kadar telefon almayın beklemeyip alan çoğu kişi pişman oluyor çoğu modellerde
valla aklımı çeldin haa bende de bi ara iphone 5 vardı note 3 falan geçtim ama iphone 5 in tasarımı bi harikaydı benim gercekten cok hassas olduğum konu kamera çıkıntısı ve 7 de de çok fazla var note 7 de yokmu var ama çok az makul bi seviyede
tam tarih ne zaman lansman yani valla bekleyeceğim galiba dediğin gibi beklemekten zarar gelmezDostum beklemeten hiç bir zarar gelmez bundan emin ol beklersen sen kazanırsın şimdi sızıntılara göre davranıpta ıp7 ye kötü deme eline al belki o hoşuna gidecek. ben mesela 7 plus hoşuma gitmez ise 6s plus alırım yani veya note7 tabi apple ağırlıklı
tam tarih ne zaman lansman yani valla bekleyeceğim galiba dediğin gibi beklemekten zarar gelmez
ikisinin arasındaki çıkış tarihi tam 1 ay sıkıntı olmaz bekleyeceğim15 16 eylül gibi maksimum eylülün sonunda tr de satışa çıkar ıphone 6 26 eylülde türkiyede satışa çıktı he beğenmezsin note 7 alırsın karın ne olur beklediğin için biraz daha az ödersin
ikisinin arasındaki çıkış tarihi tam 1 ay sıkıntı olmaz bekleyeceğim
ikisinin arasındaki çıkış tarihi tam 1 ay sıkıntı olmaz bekleyeceğim
128 yeterde artar bile aslında 256 gereksiz gibi muhtemelen seçimim iphone dan yana olursa 64 alırımEğer 32/128/256 şeklinde olursa 128 gb ıphone 7 plus alcağım büyük ihtimal ama 32 64 128 olursa 64