kocakaplan1
Öğrenci
1 ay sonra telefon alıcam ve bu iki telefon arasında kaldım . Sizce hangisi sebepleriyle beraber yazarsanız sevinirim.
Daha iyi bir telefon varken niye 6s plus 64 alsınİphone 7 tasarım olarak büyükmölçüde 6nserisiyle aynıngelicek 6s plus alsan en azından 3 sene daha telefonun eskimez elindeki
mantıklı bir açıklama oldu beklemekten sıkıldım ama 1 ay daha beklicem artık. teşekkürlerNote 7 her özelliğiyle daha üstün
Note 7 ile 6s plusun yaptığı herşeyi yapabilirsin ama 6s plusla note 7nin yaptığı herşeyi yapamazsın
Note 7 de iris tarayıcı var aklıdna bulunsun.Suya dayanıklılık kamera ve kalemi dışında pek bi farkı yok hatta bundan iki sene sonra 6s plus pil olarakda performans olarakda note 7 den daha akıcı bir cihaz olucak parmak izi sensörünü söylemiyorum bile
Tutturmuşsunuz android yavaşlıyor da yavaşlıyor bitti o işSuya dayanıklılık kamera ve kalemi dışında pek bi farkı yok hatta bundan iki sene sonra 6s plus pil olarakda performans olarakda note 7 den daha akıcı bir cihaz olucak parmak izi sensörünü söylemiyorum bile
Note 7 de iris tarayıcı var aklıdna bulunsun.
İphonelerin pilleri ne zaman iyi oldu . Note 4 le 6 plusa bak bakalım.
Düzgün kullanıcı androidi de ios kadar stabil kullanır.Çok kesin konuşuyorsun iosun planlı yavaşlatmalarını bilmeyen mi var.
O kalem dediğin 6s plsua tek başına bedel.
Daha kaliteli ekran
Daha çok daha iyi ve uzun pil ömrü
Kamerasının video kalitesini bir yerden tam kalitede izlemeni tavsiye ederim.
Aa iphone 128 gb mı 256+64=320 gblık bir cihaz.
Daha yeni yazılımı gördünmüde note 7 deki bu kadar kesin yargılar içinde konuşuyorsun.
Note 4 den sonra çıkan hangi samsung telefon performasnını kaybetti iphone 6 plus şuan nasıl çalışıyorsa note 4 belki ondan daha iyi çalışıyor.
Dediğim gibi note 7 her yönden üstün bir cihaz.
Tutturmuşsunuz android yavaşlıyor da yavaşlıyor bitti o iş
Büyük bi ihtimal bilmeden komuşuyorsun ama olsun s7 edge s7 kulubündekilere bak diyorşarki ekran süresini 4 saat alıyorsanız gayet iyi diyorlar ben 6s plusla %50deylen ekran süresi 4 saat oluyor ve note4 sözlümde var pil performansı iyice bitti akşamı çıkarmıyor ve parmak izi note 4 ün rezil. Bu arada sdn deki incelemeleri izlemediğinde belli Tolga bey bi gmail bi %33 kullanım olduğunu parmak izinin iyi çalışmadığımı defalarca dile getirdi. Ve iris tarayıcı güzel ama yandan açıcan power tuşu ile alttan parola giriş yerini üste çekicen sınra iris okuycak ölme eşşeğim ölme bir bikere basiyorum anında açıyor bu arada 4k videoda 6splusdan iyisi yok ois de de kafasına göre bigün iyi bigün kötü değil hergün heran iyi
Bak zaten müşteri memluniyeti cihazının arkasında durması garantisinin kalitessini söylemiyorum bile. Samsunga cihazda yazılımsal bi sorun olsa ve telefonun çizik kasası az da olsa deforme olmuş olsa onu garanti karşılamıyor senden kasasının oarasını şstiyor kasayı değiltiriyor ondan sora sorunu garanti kapsamında yapıyor anlıycağın yine böyle garanti olucağına olmasın daha iyi
6.30 saat ekran süresi alıyorum 2k ekranlı s7 deŞuanda s7 edge ve s7 kulubüne gir de sorunları bi oku şikayetleri bi oku genelinde çoğu kişi uzak dırun almayın diyor. Zaten mantığa bak hızlı şarj var hızlı şarjdan telefonun camı çatlıyoe ve herkes kapatıyor öyle olucağına olmasın daha iyi![]()
6.30 saat ekran süresi alıyorum 2k ekranlı s7 de
Note 7 7-8 saat alır olmadı 1080pye düşürsün ekranı
Note 4 ün parmak izi okuyucusu kötü diye bir telefonu tamamen yerle bir edemezsiniz
6 plusla karşılaştır note 4 ün bataryasını
Hep kötü taraflarını getirmişsin iyi olarak gösterdiğim hiçbir şeye adam akıllı cevap vermiyorsun.
Oisim her zaman için iyi çalışıyor ois zaten donanımsal bir özellik kafasıan göre iyi çalışıp kafasına göre kötü çalışma gibi durumu olamaz bozuldumu tam bozulur .
HDR video nasıl HDR fotoğraflar uygun ortam altında normal fotoğraflardan daha iyi iş çıkarıyıyorsa HDR video tabiki uygun ortam altında daha iyi iş çıkaracaktır.
neye göre 4k videoda 6s plustan iyisi yok.
Sdnde takip ediyorsan şöyle denildi bir video kimin dediğini hatırlamıyorum Tolga abi olabilir.
videoda 6s plus ve s7 edge
Fotoğrafta s7 edge ve HTC 10
6s plus bir işi yapabilirken s7 edge iki işide iyi yapabiliyor tolga abiye göre o kadar dikkate alıyorsak eğer.
Ve neye göre 6s plus 4k videoda daha iyi ben de şuan s7 edgenin ve note 7 nin en iyisi olduğnu düşünüyorum mesela.
avrupada sadece s6 edge plus varken bize hem note 5 hemde s6 edge plus getirildi o değer konusunu tartışmayalımTolga bey demişti 6splus 4k video da en iyisi diye ve bir videosunda da s7 edge ile çekiyordu bugün oisi çalışmıyor kafasına göre diyordubu arada o kadar şey yazdım cevap veremeyip note 7 özelliklerini anlatmışsın buda ironik olmuş
sen bence daha iyi takip ed inceleme videoları ofis içi videoları felan daha fazla bilgi sahibi olursun ve link attığım yerde Görkem beyin yorumunuda okumanı tavsiye ederim. Dahada cevap yazmakla uğraşamıycam telefonun firması aldığım cihazın arkasında durmaktan sonra napşyşm öyle telefonu mavisini getirselerde türkiye oazarına değer verip keşke
iyi forumlar
Oisi kafasıan göre çalışmıyor demedi oisi bozuldu sanırım dediTolga bey demişti 6splus 4k video da en iyisi diye ve bir videosunda da s7 edge ile çekiyordu bugün oisi çalışmıyor kafasına göre diyordubu arada o kadar şey yazdım cevap veremeyip note 7 özelliklerini anlatmışsın buda ironik olmuş
sen bence daha iyi takip ed inceleme videoları ofis içi videoları felan daha fazla bilgi sahibi olursun ve link attığım yerde Görkem beyin yorumunuda okumanı tavsiye ederim. Dahada cevap yazmakla uğraşamıycam telefonun firması aldığım cihazın arkasında durmaktan sonra napşyşm öyle telefonu mavisini getirselerde türkiye oazarına değer verip keşke
iyi forumlar