Note 7 si olan var mı ?

Fbiugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Selam herkese ;

Öncelikle baştan belirteyim. Forum kuralları dahilinde konuşalık. Abuk sabuk espiriler yapmayalım . Fabrika hatası olmasaydı yılın cihazı olacaktı . Kullanan var mı diye merak ettiğim için soruyorum . Son çıkan haberlere göre özellikle Türkiye'de çoğu kullanıcı iade etmemiş ;)

İade etmeyi düşünmeyen arkadaşlar bana satabilir ;)

Diğer bir konu bu gibi forum sitelerinde letgo tarzı takas işlemleri yapışabilseydi güzel olurdu düşüncesindeyim .

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Alt yapı gerekli tabiki site yöneticilerine duyrulur belki ilginizi çekebilir hakkı ve tolga bey :) ;)

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Bende olsaydı iade ederdim çünkü söz konusu bomba ve evdeki ailem.

Fbiugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Benim gibi biri daha
Alsam iade etmezdim
Aynı fikirdeyim zaten düşünsene dünya bir kaç kişi de var ;) duyduğuma göre samsung gsm firmalarıyla anlaşıp engelleyecekmiş o sorunu çözmüyor ki yazılımı değiş custom kullan ya da root ile build yani kernel ayarlarını değiş operatör note 6 görsün ;)

Fbiugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bende olsaydı iade ederdim çünkü söz konusu bomba ve evdeki ailem.
Bence büyük çapta bir sorun olsaydı milyonlarca cihaz patlardı o kadar milyon cihaz da sadece 35 tane ve türkiye de hiç yok büyük firma olduğu için tedbir amaçlı topladı bir de imaj cizildi diye bence dikkatli kullanımda sorun olacağını düşünmüyorum . tabi düşüncenize saygı duyuyorum tercih meselesi . ..

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Bence büyük çapta bir sorun olsaydı milyonlarca cihaz patlardı o kadar milyon cihaz da sadece 35 tane ve türkiye de hiç yok büyük firma olduğu için tedbir amaçlı topladı bir de imaj cizildi diye bence dikkatli kullanımda sorun olacağını düşünmüyorum . tabi düşüncenize saygı duyuyorum tercih meselesi . ..
Türkiyedede patladı dostum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aynı fikirdeyim zaten düşünsene dünya bir kaç kişi de var ;) duyduğuma göre samsung gsm firmalarıyla anlaşıp engelleyecekmiş o sorunu çözmüyor ki yazılımı değiş custom kullan ya da root ile build yani kernel ayarlarını değiş operatör note 6 görsün ;)
Benim amacım dünyada sadece bende olması değil
O telefon olsun yeter

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Patlamasa yilin telefonu olacakti evet. Ama saglik soz konusu sakaya gelmez. Note 8 veya s8 bekleyin 2 side 10 numara olacak zaten.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Özledim keretayı azmı beraber yüzdük kalemi bile bi ayrı keyifdi

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bu saatten sonra alınmaz destegi vs de kesti...

Fbiugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Şarj ederken veya gece uyurken demir kutuyamı koyacan.nasıl dikkat edeceğini paylaşırmısın bizimle
Yahu tek anlamadığım insan ömrünce yaşadığı bir çok olayın bir çok ölüm riski vardır bunlar bilmen de kanıtlanmıştır. insan bunlara dikkat etmez basit şeylere sırf medya tarafından abartıldığı için dikkat etmeye çalışır. hususlar belli bir o kadar iade eden olduğu gibi kullanan da var umarım anlatabilmişimdir. ölüm geldi mi zaten telefon patladı ,araba çarptı , hastanede öldü sebebi bahanedir...

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545

Dediğin gibi 1-2 günlük güncel haber mevcut, operatör aracılığıyla telefonlar erişime kapatılıcak.
Konu olarak açıcaktım gerek görmedim nedense.
Diğer yandan operatör bazlı kapatılma işlemi imei numarasına göre kapatılıcağını düşünüyorum.
Böyle bir durumda cihaza isteğiniz rom u yükleyin aynı neticeyi elde edeceksiniz ha diyebilirsinki imei değiştiricem o zamanda bi tadı tuzu kalmaz telefonun.

İllede alıcam diyorsan satış sitelerinde görmüştüm gerek 2. El gerekse sıfır olarak vardı.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Yahu tek anlamadığım insan ömrünce yaşadığı bir çok olayın bir çok ölüm riski vardır bunlar bilmen de kanıtlanmıştır. insan bunlara dikkat etmez basit şeylere sırf medya tarafından abartıldığı için dikkat etmeye çalışır. hususlar belli bir o kadar iade eden olduğu gibi kullanan da var umarım anlatabilmişimdir. ölüm geldi mi zaten telefon patladı ,araba çarptı , hastanede öldü sebebi bahanedir...
Alsaniz bile 2 gun sonra yanmayacaginin garantisi yok sagliginiza onem vermeseniz bile para israfi. Samsung bi guncellemeyle getirmeyenler icin telefonu bitirebilir ayni zamanda.

Fbiugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
batarya şarj oranı'da % 60 a kadar indi çözülmez kardeşim...
Üreticiler bir şey ürettiğinde şu kasar saat konuşma şu kadar saat film izleme şu ksdar şarj gitmesi gibi rakamlar verir bunların hiç biri tutmaz neden kullanıma göre değişen etkenlerdir. senin dediğin sınırlama yazılımsal bir sınır zaten garanti kapsamı olmayan bir cihaz atarım custom rom istediğim gibi kullanırım bence ...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Üreticiler bir şey ürettiğinde şu kasar saat konuşma şu kadar saat film izleme şu ksdar şarj gitmesi gibi rakamlar verir bunların hiç biri tutmaz neden kullanıma göre değişen etkenlerdir. senin dediğin sınırlama yazılımsal bir sınır zaten garanti kapsamı olmayan bir cihaz atarım custom rom istediğim gibi kullanırım bence ...
O Grace uxun optimizasyonu ve özelliklerini hiç bir rom tutamaz
Ama gincellenmemis note 7 bulursun