hakanimat1
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar note 7 arayüzü s6 ya gelir mi ?
Ben note 7 arayüzünü kullanıyorum S6'mda.Merhaba arkadaşlar note 7 arayüzü s6 ya gelir mi ?
Knox sayacı sıfırlama oluyor mu hocam sonradan ?Ben note 7 arayüzünü kullanıyorum S6'mda.
Rootla ve noble note 7 romunu at güncelleme bekleme boşuna
Kesinlikle sıfırlanamıyor.Knox sayacı sıfırlama oluyor mu hocam sonradan ?
Garantiyi de kapsam dışı bırakıyor sanırım root işlemi bu durumda pek gerek yok garanti bitsin sonrasında bakarız [emoji2]Kesinlikle sıfırlanamıyor.
Ama iyi haber şu ki stock rom atabiliyorsun odin ile ancak güncelleme falan yalan oluyor sayaç arttığı için
Garanti türkiyede değersiz bişey hiçbir ürünümde garantiyi umursamadımGarantiyi de kapsam dışı bırakıyor sanırım root işlemi bu durumda pek gerek yok garanti bitsin sonrasında bakarız [emoji2]
Valla kardeşim bende farklı bir tılsım var umursarim bişey olmaz ulan bi kere de umursamayayım derim ertesi gün telefon bozulur garantiye götürmem gerekir o yüzden kalsın [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Garanti türkiyede değersiz bişey hiçbir ürünümde garantiyi umursamadım![]()
İnsanlara yanlış bilgi vermeyin telefon rootlu ve custom rom lu kullanıp sonra Stock rom veya 4 parçalı Stock rom atarsanız ot güncellemelerini alırsınız.Kesinlikle sıfırlanamıyor.
Ama iyi haber şu ki stock rom atabiliyorsun odin ile ancak güncelleme falan yalan oluyor sayaç arttığı için