Note 7 arayüzü s6

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kesinlikle sıfırlanamıyor.
Ama iyi haber şu ki stock rom atabiliyorsun odin ile ancak güncelleme falan yalan oluyor sayaç arttığı için
Garantiyi de kapsam dışı bırakıyor sanırım root işlemi bu durumda pek gerek yok garanti bitsin sonrasında bakarız [emoji2]

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Garanti türkiyede değersiz bişey hiçbir ürünümde garantiyi umursamadım ;)
Valla kardeşim bende farklı bir tılsım var umursarim bişey olmaz ulan bi kere de umursamayayım derim ertesi gün telefon bozulur garantiye götürmem gerekir o yüzden kalsın [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

M124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben note 5 note 7 arayüzünü yükledim. güzelde göründü, öncekine göre de hızlı çalışıyordu. Bu kadar iyi ve güzel şey bedava verilmez. Arkasında casus yazılım vs olabilir diye eskiye geri döndüm. Döndüm ama bir sorun ortaya çıktı şarj daha çabuk bitmeye başladı. Bu konuda ne yapabilirim.. arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek bir arkadaş... Note: öyle teknolojiden anlayan biri değilimdir.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Gelmez, fakat tema mağzasına gelirse indirirsin sıkıntı yok;)

MrClutchh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
csc güncellemesi yapılınca tekrar ota güncellemesi alabilirsiniz knox sayacı artsa dahi fakat samsung knox uygulamasını kullanamazsınız.

Reaksiyon puanı
35
Kesinlikle sıfırlanamıyor.
Ama iyi haber şu ki stock rom atabiliyorsun odin ile ancak güncelleme falan yalan oluyor sayaç arttığı için
İnsanlara yanlış bilgi vermeyin telefon rootlu ve custom rom lu kullanıp sonra Stock rom veya 4 parçalı Stock rom atarsanız ot güncellemelerini alırsınız.