Drogba39
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 381
Bende Note 5 var, 2016 Eylül'de 2. el olarak almıştım. Yani telefonda ne garanti kaldı, ne batarya kaldı, 2.5-3 senelik telefon, buna rağmen performans anlamında pek yarı yolda bırakmadı beni bugüne kadar. Fakat son zamanlarda ara sıra uygulamalarda donmalar, takılmalar başladı, belki de bugüne kadar hiç format atmadığımdan ve 32 GB'ın 30 GB'ının dolu olmasından kaynaklanıyordur. Telefonu değiştirmek istememde ki en büyük 2 sebepten biri bu takılma olayları, diğeri de batarya. İlk zamanlar akşam takardım, sabah şarjdan alırdım, akşama kadar dayanırdı ve 4.5 saat civarında ekran süresi alırdım. Şimdi ise 3.5 saati anca görüyorum, günde 2 kez takmaktan bıktım. Her neyse konu kendi telefonum değil, Honor Play. Fiyatı şu anda 2199 TL, Kirin 970 işlemcili, kamera, ekran konusunda da fena olmayan(hiç inceleme fırsatım olmadı fakat çoğu kişi böyle demiş) bir cihaza göre çok iyi bir fiyatı olduğunu düşünüyorum. Fakat aklımda bazı soru işarerleri var. Ben Note 5 gibi zamanının amiral gemisi diye adlandırılan bir telefondan geçeceğim için, ekran ve kamera konusunda ciddi fark hisseder miyim ? 2 senedir Note 5 kullandığım için Samsung arayüzüne baya alıştım ve bence en güzel arayüz, Honor Play'in arayüzüne alışmam zaman alır mı, Samsung'tan çok farklı mı ? Biri zamanının amiral gemisi, diğeri ise biraz daha fiyat/performans ürünü olduğu için aralarında ki kalite farkını (Malzeme kalitesi, tasarım, kamera, ekran vs. gibi konularda) hisseder miyim ?