Hocam ekran boyutu önemli o yuzden note 5 almak isitiyorum ama işte sürekli elimde tasiyamam cebe sığıyormu ki ona göre karar vereceğimsPen i kullanmayacaksanız ve ekran boyutu önemli değilse kesinlikle s7 alın her türlü önde note 5ten
Dar pantolonlarda sığmaz fakat eşofman gibi rahat ceplerde bile zar zor sığar çünkü çok büyük istersen s7 edge e bak boyu tam idealHocam ekran boyutu önemli o yuzden note 5 almak isitiyorum ama işte sürekli elimde tasiyamam cebe sığıyormu ki ona göre karar vereceğim
Aynen öyle, o yüzden s7 ideal hem ele hem cebe uygun5 inç'ten büyük ekranlar cebi zorluyor hocam
zaten note serisine sahip olup şu S Peni aktif bi şekilde kullananı görmedim hoca, görsem dişimi kıracağım beBoyut için değil illa çok çok spen olsun istiyorsanız note5 alın spen böyle çok çok önemli değilse s7 çok daha doğru bir tercih her yönüyle note5 den çok üstün bir cihaz.
Aynen, genelde insanlar büyük ekranı için alıyorzaten note serisine sahip olup şu S Peni aktif bi şekilde kullananı görmedim hoca, görsem dişimi kıracağım be![]()
Sıkıntı olmaz diyorsunuz hocam yaniÖncelikle note 5 kullanan biriyim. Yeri geliyor dar pantolonda giyiyorum hiç bir şekilde zorlamıyor yeter ki cep küçük olmasın
zaten note serisine sahip olup şu S Peni aktif bi şekilde kullananı görmedim hoca, görsem dişimi kıracağım be![]()
Neden böylesine fanatikçe bi cevap verdiniz? Görmediğimi söyledim yalnızca. Note 5 kullanmadım ama çok kez note serisini inceledim. Kesin hüküm vermeyelim lütfen.Note 5 kullanmayan bilip bilmeden yorum atmasın hiç bir zaman sıkıntı olmuyor. Sen kullanan birini görmek isteyen Edirne ye gelip ziyaretime gelebilir alışan asla bırakamaz.
yanlış bilgi aktarmıyorum. Görüş bildiriyorum bunlar farklı durumlardır. 5.5 inç benim cebimde bu izlenimi yarattı. ben de bunu bildirdim.Fanatiği değil kullanıcısıyım cihazı kullanmayan dan kullanış deneyimini paylaşmasını beklemiyorum zaten yanlış bilgi paylaşımı yapmayın.
Cebimizde sıkıntı olmaz yaniNote 5 kullanmayan bilip bilmeden yorum atmasın hiç bir zaman sıkıntı olmuyor. Sen kullanan birini görmek isteyen Edirne ye gelip ziyaretime gelebilir alışan asla bırakamaz.
büyüklük konusunda şüphen varsa kullanan birinden al bir at cebine otur kalk ona göre bak eğer ki beğenmezsen s7 al derimBeyler note 5 alacağım hayırlısıyla ama cebimde rahatsiz edermi, sıkıntı yasar mıyım? Elde filan sürekli taşımak sıkıcı olur o yüzden s7 ye mi yönel miyim?