Furkan kose
Öğrenci
Note 5 mi s7 mi
beklentilerin nedir kardeşim bütçe sınır var mı ? bunları söyle ona göre önerelim.Note 5 mi s7 mi
Aslinda şöyle note 5in kalemi beni cezbediyo biraz ama s7nin de ip68 sertifikasi islemcisinin daha yeni olmasi beni cezbediyo. Bi de alacagim telefonun bataryasinin iyi olmasi lazim. Kullanimimi soyle ozetlim, sosyal medyada takilirim 1 tane falan oyun yuklerim ve derslerde slaytlarin notlarin vs fotosunu cok cekerim kamerayi kullanirim yani. Beni aksama cok rahat cikarmasi lazim. Bu arada su an s4um varbeklentilerin nedir kardeşim bütçe sınır var mı ? bunları söyle ona göre önerelim.
Butce siniri da 2500-2600 o civarbeklentilerin nedir kardeşim bütçe sınır var mı ? bunları söyle ona göre önerelim.
Note 5 mi s7 mi
o zaman s7 kardeşim.Butce siniri da 2500-2600 o civar
bende şöyle söyleyeyim o zaman kamerada s7 , batarya da s7 daha önde kalem vs gibi şeylerde de note 5 önde karar senin.Derste kalemle not alıyorsan note 5 öneririm.Aslinda şöyle note 5in kalemi beni cezbediyo biraz ama s7nin de ip68 sertifikasi islemcisinin daha yeni olmasi beni cezbediyo. Bi de alacagim telefonun bataryasinin iyi olmasi lazim. Kullanimimi soyle ozetlim, sosyal medyada takilirim 1 tane falan oyun yuklerim ve derslerde slaytlarin notlarin vs fotosunu cok cekerim kamerayi kullanirim yani. Beni aksama cok rahat cikarmasi lazim. Bu arada su an s4um var![]()
Batarya önemli ise bütçeyi az daha zorlayıp ya da biraz daha bekleyip s7 edge al. Batarya konusunda 1 günü çok çok rahat çıkarırsın. Veya ithalatçı garantili s7 fiyatına da alabilirsinAslinda şöyle note 5in kalemi beni cezbediyo biraz ama s7nin de ip68 sertifikasi islemcisinin daha yeni olmasi beni cezbediyo. Bi de alacagim telefonun bataryasinin iyi olmasi lazim. Kullanimimi soyle ozetlim, sosyal medyada takilirim 1 tane falan oyun yuklerim ve derslerde slaytlarin notlarin vs fotosunu cok cekerim kamerayi kullanirim yani. Beni aksama cok rahat cikarmasi lazim. Bu arada su an s4um var![]()
Ithalatci garantisine ne kadar guvenebilirim bilmiyorum pesin alicam ben guvensem babam guvenir mi soru isareti benim icinBatarya önemli ise bütçeyi az daha zorlayıp ya da biraz daha bekleyip s7 edge al. Batarya konusunda 1 günü çok çok rahat çıkarırsın. Veya ithalatçı garantili s7 fiyatına da alabilirsin
seninki normal de kız arkadaşınınki normal değil bence vakit kaybetmeden garantiye verin. bi de bence 3g 4.5g ye göre daha fazla yoruyor telefonu. belki ondan da olabilir ama telefonla konuşurken bile ısınmasının pek açıklaması yok.Merhaba arkadaslar s7 aldim sonunda 2 hafta oluyo ben simdilik cok memnunumayni anda kiz arkadasim da aldi. Ama onunkinde bi sorun var. Telefon instagrama girdiginde bile hafif isinma oluyo benimkinde sadece oyun oynadigimda oluyo bu isinma. Ve bu soruna baya takti telefonla konustugunda vs de isiniyo. Garantiye verip vermeme konusunda kararsiz kaldik sizce napmaliyiz acill yardimm
Telefon 3g ikimiz de 4.5gye gecmedik ama daha teledon cok yeni garantiye vermeye de cekiniyoruz. Telefonla konusurken de isinmasi 2 gundur olmuyomus degisik dengesizlesti sanirim telefonseninki normal de kız arkadaşınınki normal değil bence vakit kaybetmeden garantiye verin. bi de bence 3g 4.5g ye göre daha fazla yoruyor telefonu. belki ondan da olabilir ama telefonla konuşurken bile ısınmasının pek açıklaması yok.
Benimki de 3g deyken ısınıyor fakat 2g ve 4.5g de serin serin çalışıyorTelefon 3g ikimiz de 4.5gye gecmedik ama daha teledon cok yeni garantiye vermeye de cekiniyoruz. Telefonla konusurken de isinmasi 2 gundur olmuyomus degisik dengesizlesti sanirim telefon![]()
Peki 4.5gye gecip bi bakalim mi sizce bekleyelim mi? 1 ay icinde boyle bi durum oldugunda degisim yapilabiliyomus 25 gunluk bizimki de bi yandan da bunun icin garantiye hemen verelim diyoruz ama kararsiziz isteBenimki de 3g deyken ısınıyor fakat 2g ve 4.5g de serin serin çalışıyor
o zaman verin bencePeki 4.5gye gecip bi bakalim mi sizce bekleyelim mi? 1 ay icinde boyle bi durum oldugunda degisim yapilabiliyomus 25 gunluk bizimki de bi yandan da bunun icin garantiye hemen verelim diyoruz ama kararsiziz iste
Arkadaş cihazı almış bile. Şu an sorduğu soru başkaS7 Edge imkanınız varsa mutlaka Edge alın özellikleri ile performansı ile Note 5'den üstün bir cihaz fakat imkan olmazsa Note 5 mi S7 mi derseniz yine S7