Note 5 mi s7 mi?

Furkan kose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beklentilerin nedir kardeşim bütçe sınır var mı ? bunları söyle ona göre önerelim.
Aslinda şöyle note 5in kalemi beni cezbediyo biraz ama s7nin de ip68 sertifikasi islemcisinin daha yeni olmasi beni cezbediyo. Bi de alacagim telefonun bataryasinin iyi olmasi lazim. Kullanimimi soyle ozetlim, sosyal medyada takilirim 1 tane falan oyun yuklerim ve derslerde slaytlarin notlarin vs fotosunu cok cekerim kamerayi kullanirim yani. Beni aksama cok rahat cikarmasi lazim. Bu arada su an s4um var :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

İnternetteki fiyatlara bakıldığında hepsiburada gibi sitelerde yakın fiyatlara satılan bu iki ürün arasında oldukça kararsızlık mevcut. Bu ikilemde kalan kullanıcılara açık ve net ifade ile şunu belirteyim;

Samsung note 5 güzel bir ürün, kullanıcıları da oldukça memnun fakat samsung s7 tüm özellikleri ile daha başarılı ve daha güzel bir model. İki model arasında kalanlara kesinlikle tavsiyem samsung s7 almaları yönündedir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Aslinda şöyle note 5in kalemi beni cezbediyo biraz ama s7nin de ip68 sertifikasi islemcisinin daha yeni olmasi beni cezbediyo. Bi de alacagim telefonun bataryasinin iyi olmasi lazim. Kullanimimi soyle ozetlim, sosyal medyada takilirim 1 tane falan oyun yuklerim ve derslerde slaytlarin notlarin vs fotosunu cok cekerim kamerayi kullanirim yani. Beni aksama cok rahat cikarmasi lazim. Bu arada su an s4um var :)
bende şöyle söyleyeyim o zaman kamerada s7 , batarya da s7 daha önde kalem vs gibi şeylerde de note 5 önde karar senin.Derste kalemle not alıyorsan note 5 öneririm.

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
note 5 güzel cihazın olması yanında 32 gb sabit depolama seçeneği olması kullanıcıyı üzebilir bugün sorun çıkartmasada 1 yılın ardından yer sorunu yaşayabilir ayrıca 2 cihaz çok farklı birinde kalem ve büyük ekran ön planda diğeride compact bir cihaz tek elle tutabilen performanslı cihaz s7 artısı çok olmasına rağmen depolamada sd kart avantajı hiçte kötü değil. Depolama önemli değil ise, burada tek sorun tek elle kullanılacak bir telefon mu büyük ekran ile phonetablet arası bir deneyim mi seçim aslında senin

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Batarya önemli ise bütçeyi az daha zorlayıp ya da biraz daha bekleyip s7 edge al. Batarya konusunda 1 günü çok çok rahat çıkarırsın. Veya ithalatçı garantili s7 fiyatına da alabilirsin

Furkan kose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Batarya önemli ise bütçeyi az daha zorlayıp ya da biraz daha bekleyip s7 edge al. Batarya konusunda 1 günü çok çok rahat çıkarırsın. Veya ithalatçı garantili s7 fiyatına da alabilirsin
Ithalatci garantisine ne kadar guvenebilirim bilmiyorum pesin alicam ben guvensem babam guvenir mi soru isareti benim icin :)

Furkan kose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar s7 aldim sonunda 2 hafta oluyo ben simdilik cok memnunum :) ayni anda kiz arkadasim da aldi. Ama onunkinde bi sorun var. Telefon instagrama girdiginde bile hafif isinma oluyo benimkinde sadece oyun oynadigimda oluyo bu isinma. Ve bu soruna baya takti telefonla konustugunda vs de isiniyo. Garantiye verip vermeme konusunda kararsiz kaldik sizce napmaliyiz acill yardimm

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Merhaba arkadaslar s7 aldim sonunda 2 hafta oluyo ben simdilik cok memnunum :) ayni anda kiz arkadasim da aldi. Ama onunkinde bi sorun var. Telefon instagrama girdiginde bile hafif isinma oluyo benimkinde sadece oyun oynadigimda oluyo bu isinma. Ve bu soruna baya takti telefonla konustugunda vs de isiniyo. Garantiye verip vermeme konusunda kararsiz kaldik sizce napmaliyiz acill yardimm
seninki normal de kız arkadaşınınki normal değil bence vakit kaybetmeden garantiye verin. bi de bence 3g 4.5g ye göre daha fazla yoruyor telefonu. belki ondan da olabilir ama telefonla konuşurken bile ısınmasının pek açıklaması yok.

Furkan kose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
seninki normal de kız arkadaşınınki normal değil bence vakit kaybetmeden garantiye verin. bi de bence 3g 4.5g ye göre daha fazla yoruyor telefonu. belki ondan da olabilir ama telefonla konuşurken bile ısınmasının pek açıklaması yok.
Telefon 3g ikimiz de 4.5gye gecmedik ama daha teledon cok yeni garantiye vermeye de cekiniyoruz. Telefonla konusurken de isinmasi 2 gundur olmuyomus degisik dengesizlesti sanirim telefon :)

Furkan kose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benimki de 3g deyken ısınıyor fakat 2g ve 4.5g de serin serin çalışıyor
Peki 4.5gye gecip bi bakalim mi sizce bekleyelim mi? 1 ay icinde boyle bi durum oldugunda degisim yapilabiliyomus 25 gunluk bizimki de bi yandan da bunun icin garantiye hemen verelim diyoruz ama kararsiziz iste

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
S7 Edge imkanınız varsa mutlaka Edge alın özellikleri ile performansı ile Note 5'den üstün bir cihaz fakat imkan olmazsa Note 5 mi S7 mi derseniz yine S7

Furkan kose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar iyi akşamlar. Kız arkadaşımın telefonunu garantiye verdik 2 günde geri verdiler sorun yok dediler yazılım güncellemesi yapmışlar sanırım yani teli sıfırladılar bunu biz de yapmıştık. Şimdi telefonu ben kullanıyorum denemek için. Ve telefon gerçekten ısınıyor. Uygulamaları guncelliyodum acayip ısındı benimki de bu kadar olmamıştı bence normal değil ve servisteki bayan bi sorun olmadığı konusunda ısrarcı oldu açıklama yapmama rağmen. Sizce napmaliyim

Bu arada telefon değişimini 30 gün içinde yapıyorlarmış sadece ve 3 günümüz kaldı değiştirmek için napabiliriz acaba

Son düzenleyen moderatör:

akavala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle Note 5 Note serisinden şaşma bende Note 3 var Note 7 alacaktım telefon sıkıntı çıktı alamadım tekrar satışa çıkarsa alacağım Note serisi her türlü işe yarar spen'i yeter :)

ozelharekatt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
94
Eski telefonum Note 5 idi. Kalem kullanma ve büyük ekran istiyorsan Note 5 derim ki zaten ekran boyutu olarak da s7 ile aralarında pek bi fark yok.