Note 5 mi iphone 6 mı?

tugrul-acar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim için kamera özellikle ön kamera, müzik kalitesi, performans önemli ayrıca 2 yıl kullanacam hangisi olmalı??

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

2 yillik bir sure icin iki cihazda basarili bir performans verir. 2 yilin sonundaki cikan oyunlarida sorunsuz oynatir iki urunde.

Kamera ve batarya performansi icin size samsung note 5 oneriririm. Ozellikle iphone 6'nin on kamera performansi iyi ama acisi dar. On kamera ile arkadaslarinizla bol bol selfi'ler cekilmeyi seviyorsaniz veya selfi cekerken arka planinda resminizin bir parcasi olmasini istiyorsaniz kesinlikle note 5 daha iyi.

İphone 6 ninda basarili oldugu konular var tabiki. İos sisteminden kaynaklanan bir stabilite basarisi var iphone'un. Buda uzun sureli kullanmayi hedefleyen kullanicilari oldukca memnun ediyor. Bugun baktgimizda iphone 5s'in bile cikis tarihinden bukadar zaman gecmesine ragmen hala stabil calisiyor. Ayrica uzerinden zaman gecmesine ragmen bir ios guncellemesi geldiginde global ile ayni anda aliyor guncellemeyi. Ama android platformunda boyle degil.

Yabi sonuc olarak benim icin kamera ekran batarya islemci gibi konular onemli aldimmi tum ozelliklerini sonuna kadar kullancam diyorsaniz samsung note 5 alin.

Ben aldimmi sadece gundelik isleri gorurum. Stabil olsun beni sikintiya sokmasin, her verdigim komutu sorunsuz yerine getirsin, ozelliileri de tatmin edici seviyede olsun, aldimmi uzun sure kullanicam firma cihazimi unutmasin guncel olsun diyorsaniz iphone 6 almalisiniz.

Karar sizin aralarindaki farklar cok bariz beklentinize gore bahsettiklerim bi karar vermenize yardimci olur diye dusunuyorum.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Güncellemede iphone 6 önde. Hani örnek vereyim, Android N duyurulup, sen note5 ' e acaba gelir mi diye sorgularken
, iphone 6' ya ios 10 u yüklemiş olursun, hatta ios 10.1 falan da gelir yani o derece.

BartuBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iPhone 6 öneririm hem kaliteli hem tasarımı güzel

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Konu açmadan önce emsal konulara bakın! Bu konunun aynı sından onlarca konu mevcut forum da.