• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Note 5 iPhone 6 2018

gbnkrcy

Öğrenci
Bir kaç gün önce note 5 ten iphone 6 ya geçtim ancak iyi mi yaptım bilemiyorum. Note 5 kullanırsam 2019 yazında değiştireceğim. İphone 6’da devam edersem 2020 yılında değişeceğim.O zamana kadar hangi telefonu kullanmam daha iyi olur? 1.5 sene daha note 5 mi yoksa 2.5 sene iphone 6 mı?

Son düzenleme:
Bir kaç gün önce note 5 ten iphone 6 ya geçtim ancak iyi mi yaptım bilemiyorum. Note 5 kullanırsam 2019 yazında değiştireceğim. İphone 6’da devam edersem 2020 yılında değişeceğim.O zamana kadar hangi telefonu kullanmam daha iyi olur? 1.5 sene daha note 5 mi yoksa 2.5 sene iphone 6 mı?
İPhone 6 aldıysanız iyi güzel devam edin hayırlı olsun almadıysanız note 5 daha iyi telefon 6 ya göre

Aynı cihazı kullanıyorum, i6 ile devam etmek iyi bir fikir olabilir.

note 5 daha iyi bir cihaz bence.2,5 sene iphone 6 kullanmak imkansız.zaten ios 11 ile fişi çekildi.hem note 5 android oreo alacak

Note 5 İphone 6'dan kat kat daha iyi performanslı bir cihaz

İlerleyen zamanlarda daha fazla ram kapasitesi ve Android olmasının avantajı sayesinde Note 5 iPhone 6'ya göre daha kullanışlı bir cihaz haline gelecek.