Note 5 almak yerine note 6 beklenmeli mi ?

Reaksiyon puanı
0
samsungun note serisini çok seviyorum ve note 5 almayı düşünüyorum ama eylül ayında ıfa da note 6 tanıtılcak aldığım telefonun hemen eskimesini istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
samsungun note serisini çok seviyorum ve note 5 almayı düşünüyorum ama eylül ayında ıfa da note 6 tanıtılcak aldığım telefonun hemen eskimesini istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Merhaba,

Note 6, s7 nin note versiyonu olur donanim olarak. Onu baz alarak bekleyin. Simdi teknolojide soyle birsey var note 6 cikar note 7 yimi bekeliyim acaba diceksiniz. Note 6 nin cikmasina daha 6-7 ay var. Hee illa cihazim eakimesin diyorasaniz samsung s7 alin sonra illa note serisi istersen note 6 ya gecerein. Ama suan note 5 alman eski bir telefon alman anlamina gelmiyor. Suan note 4 bile populer bir model. 6-7 ay beklenir mi hic

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Note 6 cikmasina cok uzun zaman var note 5 al veya s7 edge al:)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Paran varsa tabiki bekle.

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
hocam bana kalırsa kullanım amacına göre değişir bekleyip beklememen ilk olarak note serisi benim görüşümce daha çok iş dünyasına yönelik özellikler barındırmakta kullanımın bu yönde olacaksa note 6 bekle derim bende note 5 kullanıcısıyım ve gayet memnunum performansı ve özelliklerinden tek handikap olarak diyebileceğim arttırılabilir hafıza olmaması note 6 da bu özelliğin gelmesi ve pek tabi yeni teknolijilerin sunulma ihtimali kullanımına bağlı olarak beklemen yönünde fikir verebilir saygılar.