Note 5 alacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Osmn.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Teknosa, media markt veya turkcell den note 5 alicam böyle yerlerden alirsam telefonda, yaziliminda vb. degisiklikler varmidir yoksa ayni samsungun kendi telefonumudur ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Teknosa, media markt veya turkcell den note 5 alicam böyle yerlerden alirsam telefonda, yaziliminda vb. degisiklikler varmidir yoksa ayni samsungun kendi telefonumudur ?
Bu yerlerde satılan telefonlar Samsung Türkiye garantisi altındadır kendi telefonudur.. Turkcelden alırsan cihaz içine gömülü uygulamalar olacak bence Turkcell'den almak yerine Teknosa veya mediamarkt'tan almanı tavsiye ederim. Her hangi bir değişiklik yoktur.

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu yerlerde satılan telefonlar Samsung Türkiye garantisi altındadır kendi telefonudur.. Turkcelden alırsan cihaz içine gömülü uygulamalar olacak bence Turkcell'den almak yerine Teknosa veya mediamarkt'tan almanı tavsiye ederim. Her hangi bir değişiklik yoktur.
Sen nerden aldin

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Normal telefon bayisinden aldım. O gün ki fiyatların en düştüğüne almıştım. Samsung türkiye garantili fark eden birşey yok.
peki avea veya vodofondan alirsam ne olur mesala samsung guncelleme verirse ordan alirsam bana guncelleme gelmez mi veya gene uygulamami cikar

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
turkcell gibi yerden alırsan kendi gömülü uygulamaları oluyor ve bu yüzden güncellemeyi geç alıyorlar bundan dolayı teknosa vatan vs gibi yerden al.....

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
peki avea veya vodofondan alirsam ne olur mesala samsung guncelleme verirse ordan alirsam bana guncelleme gelmez mi veya gene uygulamami cikar
Güncelleme gelir gelmeme diye birşey söz konusu değil. Ama bazen imei sıralamasına göre güncelleme dağıtıldığında belki bir kaç günlük gecikmeler olabilir.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben turkcellden almıstım kvk kutulu . güncellemeyi haberden 1 gün sonra aldım . bana sorarsan kvk kutulu samsung garantili bulursa alsın.

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Vatan'dan al kampanya felanda oluyo bu arada hayirli olsun note 5 iyi telefon :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
paralel ithalat yani samsung garantili olmayan urunlerin nerden ithal edildigine bagli guncrlleme.destegi. nette okumussunuzdur hani ..... model icin 5.1.1 cikti diye bir haber yazilir. OTA dan yukleyin der. Altinada birileri bana gelmedi Der iste o gelmeyenler ithal edildigi ulleye daha o guncelleme verilmemeis olanlar. Bu nedenle samsung garantili urun alin.zaten internet disinda samsung garantili dr paralel ithalat ta ayni fiyat. Size tavsiyem soyle bir tavsiye de bulinabilirim. Tv reklamlarinda vodefone note 5 i kasko ilr satiyormus. o kampanyaya bir bakin.ayni fiyatsa ve kasko yapiyorsa ordan alin kasko onemli. Ama pahaliya geliyorsa samsung turkiye garantili bir note 5 alin.

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Herkese teşekkürler yarin alıcam galiba :)