Bu yerlerde satılan telefonlar Samsung Türkiye garantisi altındadır kendi telefonudur.. Turkcelden alırsan cihaz içine gömülü uygulamalar olacak bence Turkcell'den almak yerine Teknosa veya mediamarkt'tan almanı tavsiye ederim. Her hangi bir değişiklik yoktur.Teknosa, media markt veya turkcell den note 5 alicam böyle yerlerden alirsam telefonda, yaziliminda vb. degisiklikler varmidir yoksa ayni samsungun kendi telefonumudur ?
Sen nerden aldinBu yerlerde satılan telefonlar Samsung Türkiye garantisi altındadır kendi telefonudur.. Turkcelden alırsan cihaz içine gömülü uygulamalar olacak bence Turkcell'den almak yerine Teknosa veya mediamarkt'tan almanı tavsiye ederim. Her hangi bir değişiklik yoktur.
Normal telefon bayisinden aldım. O gün ki fiyatların en düştüğüne almıştım. Samsung türkiye garantili fark eden birşey yok.Sen nerden aldin
peki avea veya vodofondan alirsam ne olur mesala samsung guncelleme verirse ordan alirsam bana guncelleme gelmez mi veya gene uygulamami cikarNormal telefon bayisinden aldım. O gün ki fiyatların en düştüğüne almıştım. Samsung türkiye garantili fark eden birşey yok.
turkcell gibi yerden alırsan kendi gömülü uygulamaları oluyor ve bu yüzden güncellemeyi geç alıyorlar bundan dolayı teknosa vatan vs gibi yerden al.....Teknosa, media markt veya turkcell den note 5 alicam böyle yerlerden alirsam telefonda, yaziliminda vb. degisiklikler varmidir yoksa ayni samsungun kendi telefonumudur ?
Güncelleme gelir gelmeme diye birşey söz konusu değil. Ama bazen imei sıralamasına göre güncelleme dağıtıldığında belki bir kaç günlük gecikmeler olabilir.peki avea veya vodofondan alirsam ne olur mesala samsung guncelleme verirse ordan alirsam bana guncelleme gelmez mi veya gene uygulamami cikar