Note 4 yanık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
merhaba arkadaşlar 3 gün önce note 4 aldım ama kalem acayip bir şekilde yanmış kablo gibi kokuyor çıkattıgımda. ilk seferinde etrafımda kablomu yanıyor diye bakınırken telefona yaklaştım o an kalemin öyle koktuğunu anladım sizde de varmı yani kalemin malzemesi mi öyle kokuyor yoksa bir sorundan dolayımı ona göre garantiye gönderirim hemen

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba arkadaşlar 3 gün önce note 4 aldım ama kalem acayip bir şekilde yanmış kablo gibi kokuyor çıkattıgımda. ilk seferinde etrafımda kablomu yanıyor diye bakınırken telefona yaklaştım o an kalemin öyle koktuğunu anladım sizde de varmı yani kalemin malzemesi mi öyle kokuyor yoksa bir sorundan dolayımı ona göre garantiye gönderirim hemen
ilk defa senden duydum kardeş ilginç....

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
ilk defa senden duydum kardeş ilginç....

valla nette bu problemi yaşıyan çok şuan cihazın içerisinden çıkarttım gün boyu dışarıda kaldı hani hava alsın geçer diye düşündüm ama hala buram buram yanmış kablo :D

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
note3 var annemde hiç sorun yaşamadık haalaa kullanıyor :D

sen bence servise yolla derim

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bende ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hiç problem yaşamadım.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
kokunun olması sıkıntı değil ama problem olmasın yeter yani o koku zamanla geçer belki ama cihazda problemden mi kaynaklı oyle yoksa kalemin malzemeden dolayımı onu bilsem ya sorun kaynaklı ise servise gönderirim ama yok kalemin malzemesi bu zamanla geçerse kullanmaya devam

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
valla nette bu problemi yaşıyan çok şuan cihazın içerisinden çıkarttım gün boyu dışarıda kaldı hani hava alsın geçer diye düşündüm ama hala buram buram yanmış kablo :D
bugün arkadaştan note 4 aldım baktım öyle bir koku vs yok aldığı günden beri arkadaşta koku filan almamış :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yanında yedek uçlar veriyorlar, onları kokla. Kokmuyorlarsa değiştir. Sonra tak bakalım yenisi de kokacak mı?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kokunun kaynağı batarya....
Kalem bataryanın hemen yanında o yüzden kaleme siniyor koku.