ÖnbğArkadaşlar benim note 4'üm var babam yeni telefon alacaktı 1500 tl civarında baktık telefonlara dedi ki sana mi 5 alalım note 4 ü bana ver sizce ne yapıyım
Aldığın yere bağlı ithalatçı garantisi veriyorlarÖnbğ
Mi5 güzel cihaz. Note 4'den mi5'e geçilir de, mi5'in garanti durumu ne. Oldu da biley olursa alete napçanız o zaman ?
Hepsiburadayla bizzat konuştum. telefon arızalandığında ilk muhattabınız biziz diyor gayet güvenilir yani.Önbğ
Mi5 güzel cihaz. Note 4'den mi5'e geçilir de, mi5'in garanti durumu ne. Oldu da biley olursa alete napçanız o zaman ?
güzel tercih ama servisi ne derece iyi ona dikkat et derim.Arkadaşlar benim note 4'üm var babam yeni telefon alacaktı 1500 tl civarında baktık telefonlara dedi ki sana mi 5 alalım note 4 ü bana ver sizce ne yapıyım
Hepsiburada öyle diyosa o zaman sorun yok.Hepsiburadayla bizzat konuştum. telefon arızalandığında ilk muhattabınız biziz diyor gayet güvenilir yani.
Baban kıyak yapmış sana daha iyi bir cihaz al benceArkadaşlar benim note 4'üm var babam yeni telefon alacaktı 1500 tl civarında baktık telefonlara dedi ki sana mi 5 alalım note 4 ü bana ver sizce ne yapıyım