Note 4 unroot

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kolay gelsin.
Ben kibrista öğrenciyim. 1 ay önce note 4 aldım türkiyeden vatan bilgisayardan gold rengi.
Cihazı alıp instagram hesabıma giriş yapmayı denedim hesabınız engellenmiştir yazıyordu ama diğer cihazlardan açılıyordu.arastirdiktan sonra android id değişmesi gerekmiş bende root atıp titanium dan değiştirdim sorunum çözüldü. Root atarken ilk odin denememde cihaz açılmadı sürekli samsung ekranında resetliyodu. Sonra başka root dosyasıylâ üstüne attım bu sefer oldu
Şimdi ise root kaldirmak istiyorum ve servise göndericem. Cihazın kamerası benim eski lg g3 den baya kötü. Note 3 den de kötü. Ve parlak yerlerde kararma var.
Cihazı şimdi garantiye tekrar nasıl sokarim ? Sayaç sıfırlama olayı varmış kies falan karışık biraz galiba. En başından nasıl yapcağimà dair yardimci olurmusunuz

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Knox sayacı 1 olduysa sifirlayamazsin garanti dışı kalmış demektir.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1. play store dan https://play.google.com/store/apps/details?id=ma.wanam.efs yükleyin.
backup olayını yapın klasörleri bilgisayarınıza atın. daha sonra üstteki adımları yapin
2. geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açmayı ve usb hata ayıklamayı etkinleştirmeyi unutmayın.
3. offical romu odin ile yükleyip gönderin.
Firmwares - SamMobile
How to Install an Official Samsung Firmware Using Odin - Samsung Update
önce geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açmayı ve usb hata ayıklamayı etkinleştirmeyi unutmayın.
bir sorun olursa buradan yazın.

bitlis'li*13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar. Yardima ihtiyacim var. Note 4 ume root attim odinden. Ama samsung yazisina gelip resetleniyor telefon. Yeni rom yuklemeye de calistim bu kez fail diyor. Acil yardim lutfen

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaslar. Yardima ihtiyacim var. Note 4 ume root attim odinden. Ama samsung yazisina gelip resetleniyor telefon. Yeni rom yuklemeye de calistim bu kez fail diyor. Acil yardim lutfen
yukarıda yazdığım işlemleri siz de yapın.