Note 4 Ses Sorunu

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar merhaba,

Dün normal kulaklığımı takarak müzik dinledim. Kulaklığı çıkardıktan sonra ne kulaklıktan ne de built-in hoparlörden ses alamaz oldum. Ses var ancak çok kısık. her türlü ayarı yapmama rağmen nafile. Ayrıca telefon aramasında da karşı tarafın sesini duyamıyorum ama benim sesim gidiyor.

Bir kaç sitede gördüğüm kulaklığı bir çok defa yuvasına takıp çıkartma çözümüde işe yaramadı. Eğer bilgidiğiniz bir yöntem yada aksiyon varsa paylaşabilir misiniz? Aksi takdirde yarın servise götürüyor olacağım ki hiç istemediğim birşey.

Teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada fabrika ayarlarınada döndürdüm telefonu ama oda nafile :(

KOnu günceldir arkadaşlar...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Aynısı s6 edge olmuştu bana . Telefonu gece kapatıp yatmıştım sabah düzelmişti.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar merhaba,

Dün normal kulaklığımı takarak müzik dinledim. Kulaklığı çıkardıktan sonra ne kulaklıktan ne de built-in hoparlörden ses alamaz oldum. Ses var ancak çok kısık. her türlü ayarı yapmama rağmen nafile. Ayrıca telefon aramasında da karşı tarafın sesini duyamıyorum ama benim sesim gidiyor.

Bir kaç sitede gördüğüm kulaklığı bir çok defa yuvasına takıp çıkartma çözümüde işe yaramadı. Eğer bilgidiğiniz bir yöntem yada aksiyon varsa paylaşabilir misiniz? Aksi takdirde yarın servise götürüyor olacağım ki hiç istemediğim birşey.

Teşekkürler.

Bu arada fabrika ayarlarınada döndürdüm telefonu ama oda nafile :(

KOnu günceldir arkadaşlar...
o kadardır forumlarda gezerim ilk defa sizde gördüm bu sorunu geçmiş olsun hemen servise vermeyin belki geçer ... :(

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
o kadardır forumlarda gezerim ilk defa sizde gördüm bu sorunu geçmiş olsun hemen servise vermeyin belki geçer ... :(

Aynen dostum,

Yani kullanıcı hatası olsa gam yemicem. Dicem bir hata yaptım (su doktum, yere dusurdum, tuvalete dustu) öyle oldu dicem ama buu gercekten sinir bozucu oluyor.

Gerçi dediğim gibi bir kac kisinin de basina gelmis kulakligi sok cıkar halletmisler ama bende nafile. :cursing:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Aynen dostum,

Yani kullanıcı hatası olsa gam yemicem. Dicem bir hata yaptım (su doktum, yere dusurdum, tuvalete dustu) öyle oldu dicem ama buu gercekten sinir bozucu oluyor.

Gerçi dediğim gibi bir kac kisinin de basina gelmis kulakligi sok cıkar halletmisler ama bende nafile. :cursing:
:( şansınıza artık tekrar geçmiş olsun...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kies ile servise vermeden yeni yazılımı tekrar kur yazılımsal sorun o.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Ben yaşadım ve halen ara sıra yaşıyorum. Daha 3 günlükken oldu. Servise verdim sorun bulamadı. Aldım 4 gün sonra yaptı. Video çektim verdim. Hiç birşey yapmadan geri verdiler. Çünkü sürekli yapmıyor. Yaptığında ise müzik programını kapatıp açtığında düzeliyor. Yazılımla ilgili. Müzik dosyalarını dahili hafızaya yükledim uzun süredir sorun yok. 1 2 defa da youtube izlerken yapmıştı. Ama kulaklıkla hiç yapmadı.

M

MERES45

SDN Okuru
Benim de telefonum note 4 müzik çalar dan müzik dinliyodum ses aniden kendi kendine kisildi gitti kulakliktan ses on numara geliyo onda bi sıkıntım yok fakat hoparlör çalışmıyor sadece diğer türlü telefonun tüm yerleri gayet normal bi şekilde çalışıyor. Ne yapmam gerekiyor geçen gün de 5.1.1 yazılım güncellemesi geldi o yüzden olabilir mi onu güncelledikten 3 gün sonra bu olay oldu

Ersin sezer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamın aleyküm kardeşim rahatsız ediyorum ama bu note 4 ses sorunu için rahatsız ettim kardeşim aynı sorun bendede oldu ve çözemedim ne yapmam gerekiyo yardimci olursan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler .

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Selamın aleyküm kardeşim rahatsız ediyorum ama bu note 4 ses sorunu için rahatsız ettim kardeşim aynı sorun bendede oldu ve çözemedim ne yapmam gerekiyo yardimci olursan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler .

yazılımsal bir sorun bu. Kies üzerinden son sürümü yükleyin eğer son sürüm ise fabrika ayarına dönün bakalım.

Ozanulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer yazılımsal değilse muhtemelen kulaklık jakının içindeki kulaklığın takılı olduğunu anlayan switch benzeri donanım takılı kaldı. Ufak cımbız veya iğne benzeri bir şeyle jakın içindeki iletkenleri ufaktan hassas bi şekilde oyna; çok zorlama. Belki çözüm olabilir.

Jaegon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Ses konusunda benimde bir şikayetim vardı. Özellikle android 6.0.1 e yükselttikten sonra telefon kısık seste iken inanılmaz çızırtı yapıyor. Sadece hoparlör değil sağlam kulaklıktada aynı sorun var. Ses çok çızırtılı sanki radyo dinliyormuş gibi. Garantiye verdim her hangi bir sorun bulamadılar. Nasıl bunu düzeltebilirim acaba çok rahatsız edici bir durum.

hazar06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim note 4 telefondaki şöyle bi sikinti oluştu telefonun hoporlorunden ses gelmiyor çok az bir cizıttı sesi geliyor kulakilk çalışıyor ama hoparlörden tık yok sadece kulağımı dayadigimda cızırtı var sorun sizce ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler. ..

Magdurkullanici123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben de Note 4 kullanicisiyim telefonumu geçen sene aldım ilk aldığım aylarda dışarıda şiddetli bir yağmura maruz kaldım ve sanırım mikrofona şu kaçtı 1 hafta kadar arama yaptığımda karşı tarafa sesim gitmiyordu ses kaydı gönderemiyordum ama hoparlörden ve kulaklık yardımı ile arana yapabiliyordum ve video çektiğimde sesim çıkıyordu olaydan 1 hafta sonra telefon düzeldi kendi kendine ve 2 ay önce durduk yere tekrar aynı durum başıma geldi
bugün kulaklık yardımıyla ve hoparlörle yaptığım aramalarda dahi sesim karşı tarafa gitmiyor karşı tarafında sesi gelmiyor kulaklıktan müzik dinleyemiyorum telefon sesi dışardan veriyor ve videolarda da sesim çıkmıyor artık
sizce bu sorun neden oluyor olabilir