Note 4 Rom Yardım.

RangerGhost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bi note 4 cihazım var telefonu 5.0 a güncellerken açılmadı samsung yazsından sonra restart atıyordu bi 5.0.1 romu yükledim telefon açılıyor ama 1-2 dk. içinde tekrar kapanıyor.Sammobileden stock romunu denedim fakat onu yüklediğimde ilk hali gibi oluyor.Telefon Sm-910h modeli çözümü nedir bilen varsa yardımcı olsun çok makbule geçer :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Cihazı bilgisayara bağlayın ve telefonun programı ile yani LG'de Lg Pc Suite vardır, İphoneda İtunes vardır. Sizin telefonunuz için bilgisayar programını indirip yazılımı kurun, düzelmezse daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar bi note 4 cihazım var telefonu 5.0 a güncellerken açılmadı samsung yazsından sonra restart atıyordu bi 5.0.1 romu yükledim telefon açılıyor ama 1-2 dk. içinde tekrar kapanıyor.Sammobileden stock romunu denedim fakat onu yüklediğimde ilk hali gibi oluyor.Telefon Sm-910h modeli çözümü nedir bilen varsa yardımcı olsun çok makbule geçer :)
Wipe yapıp kullanmayı deneyin . Aynı sorun devam ederse custom rom kurun . Custom romlarda da aynı hatayı alırsanız donanımsal sıkıntısı olabilir cihazın.Bu nedenle öncelikle wipe yapıp tekrar deneyin , sonrasında sorun devam ediyorsa servis yolu gözüktü demektir.