Note 4 kullananlar acaba note4 mu almali yoksa Sony xperia z4 mü beklemeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fzma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fzma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burda ki yorumlar okuyunca iyice kafam karisti. İphone4s kullanicisiyim ama ekrani daha büyük daha fonksiyonlu bir telefon istiyorum. Benim için fotoğraf kalitesi öneml . Telefonda asla oyun oynamam ama normal netteyken kasmayacak bir telefon istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Note 4 sipariş ettim gelmesini bekliyorum, seninle aynı düşüncelere sahibim, uzun süreli kullanma fırsatım olmadı ama note4 bence 3 YIL boyunca ihtiyaçlarını fazlası ile karşılayacak bir cihazdır.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
appledan samsung'a geçme sonra android berbat diye bizim başımız ağrıyor:D
şakadan öte bence sony xperia serisini beğeniyorsan bekle ama web performansı bakımından iphone çok iyidir neden 6 düşünmüyorsun?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 ten memnunum batarya ekran performans stabilite beğenerek kullanıyorum ama parlak kenar çerçeveleri ciziliyor ve boya atacak gibi oluyor bir kaç yer de ama bu yan cer eve değişimini note 3 ve note 2 de ücretsiz olarak yapmışlardı note 4 te de yaparlar diye umursamiyorum bence başka - yönü yok. Z4 é gelince z3 kullananların yorumlarını dikkate al.

zobolop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 4 aldım kullanıyorum aklına gelebilecek herşeyiyle çok çok iyi hatta dükkanda İOS kafalı bi iş arkadaşım var onun bile beğenisini kazandı fakat şöyle bişey söyleyim bizim ülkeye exynoss işlemcili versiyonu geldi yani çok oyun merakın varsa alma kasar dalga konusu olursun :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Burda ki yorumlar okuyunca iyice kafam karisti. İphone4s kullanicisiyim ama ekrani daha büyük daha fonksiyonlu bir telefon istiyorum. Benim için fotoğraf kalitesi öneml . Telefonda asla oyun oynamam ama normal netteyken kasmayacak bir telefon istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var
note 4 ün artısı kalem büyük ekran vb. şeyler z4 muhtemelen akıllı telefon olacak ama note 4 fhablet olarak geçiyor eger kalem özelliklerini kullanırsan ve büyük ekran istiyorsan note 4 derim ama sıradan büyüklükte olsun dersende z4 derim ama bence bekle.... z4 de çıksın htc one m9 da çıksın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

note 4 aldım kullanıyorum aklına gelebilecek herşeyiyle çok çok iyi hatta dükkanda İOS kafalı bi iş arkadaşım var onun bile beğenisini kazandı fakat şöyle bişey söyleyim bizim ülkeye exynoss işlemcili versiyonu geldi yani çok oyun merakın varsa alma kasar dalga konusu olursun :)
gta sanadrası son grafik ayarlarına getir lg g3 s5 ve note 4 de oyna oyun sözünü geri çekeceksin..note 4 var arkadaşımda sabahtan beri gta sanandres oynuyor gram kasma yok fps düşüşü yok ...mali t760 gpu boru deil.... :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Daha büyük daha fonksiyonlu note 4 , kamerası iyi z4 hangisini seçersin bilmiyorum ama z4 daha iyi seçim olacaktır bence samsung yeni arayüzünde kasmaları gidermiş ama.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Daha büyük daha fonksiyonlu note 4 , kamerası iyi z4 hangisini seçersin bilmiyorum ama z4 daha iyi seçim olacaktır bence samsung yeni arayüzünde kasmaları gidermiş ama.
Birde G4 ü bekleyin derim LG den süpriz bir şey gelcek gibime geliyor (G2 kulanıcısıym)

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yanlızca z4 ü değil samsung s6 lg g4 htc m9 u da bekle ama bunlardan birini almanı tavsiye etmem şuanki telefonlardan hiçbir artıları olmucak belki birkaç megapiksel kamera artışı, 1 gb ram artışı o kadar snapdragon 810 da hiçbir + yönü yok lg g flex 2 de gördük zaten piyasadaki fps oyunların hepsi en az 2-3 senelik eski telefonlardada oynanır tavsiyem yeni telefonlar çıkınca şuankiler ucuzlar z3 yada note4 den birini alabilirsin kararsız kalırsan yazıtura at burdaki insanların fikirlerine bakma sen kullanıcaksın sonuçta yanlızca internet içinde maddi sıkıntıya sokma kendini ucuzada phablet ler var