Note 4 için Android 5.1.1 Avrupa'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bi gelmedi şu güncelleme yahu, Türkiye için tarih var mı?

KARGIN1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kurdum arkadaşlar not 4 e 5.1.1 polonya ,ram 2.15 lerde gezerken şimde 1.70 lerde.ısınma olayı azaldı.gereksiz uygulamalar azalmış.birde smart manager isminde bir uygulama gelmiş ram i temizliyor batarya durumu falan .öyle görsel bir farklılık yada aman aman bir değişiklik yok performansı biraz düzelmiş hızlandı sanki sıkıntı yok

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
ben kurdum arkadaşlar not 4 e 5.1.1 polonya ,ram 2.15 lerde gezerken şimde 1.70 lerde.ısınma olayı azaldı.gereksiz uygulamalar azalmış.birde smart manager isminde bir uygulama gelmiş ram i temizliyor batarya durumu falan .öyle görsel bir farklılık yada aman aman bir değişiklik yok performansı biraz düzelmiş hızlandı sanki sıkıntı yok
Hayırlı olsun.

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben yükledim 5.1.1 i bence mükemmel olmuş performansta gözle görülür bir iyileşme var 5.0.1 deki takılmalar hiç yok ısınma da çok bariz bir iyileşme var eskisi kadar ısınmıyor pil performansı ise mükemmel hiç elimdem düşmemesine rağmen tam günü çıkarıyor 5.0.1 de günde 3 sefer şarj ettiğim oluyordu... arayüze gelicek olursak tema desteği olsaydı fena olmazdı ama telefon o kadar stabil ki tema falan aramıyor insan ram kullanımı da 65-75 civarında gayet iyi ve smart manager bence mükemmel bir programve samsungun yaptığı en iyi şeylerden biri (clean master ve grenify vb programların birleşimi smart managerden sonra ikisini de sildim) her ne kadar yeni aryüzü vermemiş olsada samsungu ilk defa takdir ettim

S

SDN Okuru3542

SDN Okuru
5.1.1 resmi olarak güncelleme Sony'ye 6.0 verildikten sonra verilecek herhalde. Diğer ülkeleri bilmem ama Samsung TR'de güncelleme konusunda tam bir kaza.