Note 4 de bükülüyo noluyo bu telefonlara

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cavid1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NOTE 4 de bükülüyo artık arkadaşlar.noluyo şu telefonlara.eski samsung telefonlarında böyle olmazdı.Allah aşkına birisi buna çözüm bulsun.yorumlarınızı alalım arkadaşlar.herkesin fikrini bilmek istiyorum

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Cihaz büyüdükçe bu tip sorunlar olacaktır.

Resim atabilirsen seviniriz. Bakalım neresinden yamulmuş :)

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Abi kaç yıldır kullanıyorum büyük telefon ne büküldü ne yamuldu napıyosunuz siz telefonlara

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bence note3 te yamulur elde gacır gucur ediyordu :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 arka kapak ta plastık , note 3 te plastik, yan çerçeve zaten kendı kendine yamuluyor note3 te :D ortadan bastırılsa yamulur bence. Yakında belki deneme videosu çıkar ortaya.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Metal kasa olunca büküldü mü o şekilde kalıyor.Ancak Samsung'un geleneksel damacana plastiği kullandığı modellerde hiç böyle sorunlar yoktu.Damacanayı arar mı olduk ne :D

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Arka kapak plastik olabilir ama önemli olan çerçeve

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar telefonunuzu bukmeye çalışırsaniz bükülur bu gayet açık bisey lg g2 de bükmeye çalış ya kırılır ya bükülür büyük cihazlar sonucta ama kimse tutupta bükmez internette çıkan her habere inanmayin yahu...
İkinci olay ise su telefonlar metal tasarimli oldugu icin metal bükülur ancak sert plastik falan olsa catlar ya da kırılırdi bu biraz da bundan kaynaklaniyor.
Demir kaşık ve plastik kaşık gibi düşünün.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar ben videosunu gördüm Note 4 de Bükülüyor fakat iphone gibi değil iphone da kasa ve ekran 2 ye ayrılıyor büyükünce note 4 de yan çerçeve az egriliyor bükünce fakat geri toparlıyor bırakınca videoyu youtube den bulabilirsiniz...

yani diyecegim oki note 4 ünkü iphone gibi egrilmiyor çok küçük çapta egrilme....

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Valla iphonenun gayet sağlam bi tasarımı var bukulmesi normal ama düşme yada herhangi bi darbeye karşı dayanikli

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Metal kasa olunca büküldü mü o şekilde kalıyor.Ancak Samsung'un geleneksel damacana plastiği kullandığı modellerde hiç böyle sorunlar yoktu.Damacanayı arar mı olduk ne :D

Bende yaşlı kurt galaxy s2 var horon tepsem bile hayırdır demez çok vefalı telefon hala taş gibi öyle kimseye de eyvallahı yok eğilip bükülmüyor. :D

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Hep bizmi telefonun karsisinda egilcez. Birazda onlar bizim karsimizda egilsin değilim :-)

Reaksiyon puanı
16,128
bükmeyin o zaman insan gibi kullanın arka cebine koyma gerçi bende dark evo 3g m7220'yi koyuyordum bişey olmuyordu.

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alırken o paraları verirken biz bükülüyoruz aldıktan sonrada telefon :D

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hahahah :D sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :D haklısın samsung damacana plastiği olmadan bozdu :D

erenazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar sıkarsanız bi telefonu bükülür çok normal bence

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gercekten sız napıyorsunuz telefonlara ?? ınternettkı drop testlerı ızleyıp gaza gelıp kazma kurek telefonamı dalıyorusnuz??
note4 yamulmus note3 kırılmıs felan :D ya heralde olacak bunlar .
ne sanıyosunuz sız bu telefonları .
Merak ettıgım bır sey var samsung bır telefon uretse ne kırılan ne catlayan ne yamulan. Ne yapacaksınız o zaman halısadaha top nıyetınemı kullanacaksınız ? yada artızlık olsn dıe telefonla konusurken yolda alıp yeremı vuracaksınız.
ya arkadaslar belkı bıraz agır oldu ama bu kadar takılmayın telefonun kasası saglamsa bıle elektronık olan her eşya cok narın olur. kasasına birşey olmaz belkı ama elektornık cıhaz en ufak darbede ıcınden bır parcasına brsey olabılır ve bunu fark bıle etmezsınız omru azalır performansı duse vs vs.
Sız telefonunuzu normal bır sekılde kullanın hele ortadan ıkıye bır bölimde yarısını kullanıp buyuk geldı hele bır cekıcle dalim bakm telefona nolacak felan bosvern :)
Yere dusurupte yamulursa bıse olursa onada yapacak bıse yok :)

Reaksiyon puanı
10,315
NOTE 4 de bükülüyo artık arkadaşlar.noluyo şu telefonlara.eski samsung telefonlarında böyle olmazdı.Allah aşkına birisi buna çözüm bulsun.yorumlarınızı alalım arkadaşlar.herkesin fikrini bilmek istiyorum

pardon!... da, siz note4'ü ne zaman aldınız da büküldü merak ettim be birader...
eğer herkes internette gördüğü görüntüler üzerine konu açtı mı yandı gülüm keten helva.
müsaade et arkadaş, önce bir telefon gelsin Türkiyeye, o parayı öde, al eline, sonra zevkini tatmin için bir deneme yap, şayet bükebilirsen fotoğrafını çek, burada konu açıp yayınla... o zaman daha mantıklı olmaz mı?

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Telefonlar pahalılaştıkça dandikleşiyor. Hep tüketiciler yüzünden. Sorgusuz sualsiz telefonları alınca firmalarda artık daha da ucuza kaçıyor. İşlemciyi güçlendiriyor, kasayı dandikleştiriyor. Sanıyor musunuz ki telefon üreticileri tüketici dostu? Onlar para dostu ;)

mondal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Belki özelliğindendir ben iphone'un yerinde olsam öyle derdim :dirol:

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
leğen plastiği diye dalga geçtiler. mis gibi tasarımdan baskılar sonucunda samsung metal çerçeveye geçti.
metal olunca bükülür ve öyle kalır tabiki.