Note 3 ? Xpreia Z1 ?

scream606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba. aslında forumda bu 2 telefonla da ilgili bazı cevaplar mevcut ancak tatmin edici değil.
ben çok kafa patlattım birçok inceleme videosu izledim ama hala karar verebilmiş değilim.
bileniniz kullananız varsa beni aydınlatmanızı rica ediyorum.

benim araştırlamalarıma göre note 3ü seçilesi kılan özellikler;
- 4+4 çekirdek işlemci ( samsungun canı isterse güncelleştirme ile karma çalışma ihtimali varmış)
- 3 gb ram
- s pen
- 6 çekirdek grafik işlemci ( piyasadakiler arasında en iyisi olduğunu okudum)
- yazılım 4.3 (z1 in 4.2.2)
- usb 3.0 port

z1;

- 4 çekrdk 2.2ghz işlemci
- 5 inç oluşu ( tek el kullanılabilecek bir boyut, deneyim etme şansım oldu)
- suya ve toza dayanıklılığını söylememe gerek bile yok
- kamerası çok daha iyi g lens, exmor rs vs. deklanşörü de mevcut.
- 441 piksel
- triliminos teknolojisine sahip ekran
- aksesuar avantajı

aslında bu yazıyı yazdıktan sonra z1e daha yakın olduğumu fark ettim ancak yinede size göre avantaj/dezavantajlarını eleştirmenizi bekliyorum..

Mehmet.Ç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben ikisinide inceledim , en mantıklısı z1 abi , kasa yapısı falan herşeyiyle bence daha iyi

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İkisi de aynı sagmentte değil ama ne olursa olsun Z1 alırdım.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Z1 varken diğerleri alınmaz paranız varsa düşünmenize gerek yok z1 en iyisi.Hergün hersaat not alma ihtiyacı hissetmiyorsan note 3e gerek yok tek esprisi o zaten.

scream606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone düşünmüyorum ama sizce neden 5s ?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
note3 ün büyüklüğü sorun değilse düşünmene pek gerek yok.ekran konusunda note3 daha iyi z1 in tek avantajı kamerası değil suya dayanıklı olması

scream606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note3 ün büyüklüğü sorun değilse düşünmene pek gerek yok.ekran konusunda note3 daha iyi z1 in tek avantajı kamerası değil suya dayanıklı olması

Ben 2 telefonunda kendime göre + yönlerini yazdm tabiki sadece kamera için bi tercih yapmicam zatn birden fazla avantajları war gibi. Yorumunuz için teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çünkü,daha fazla memnuniyet.
Bu arada,bence de Xperia Z1 al.Note 3'den daha iyi bir telefon.Bir kere dayanıklılığı yeter.
:) teşekkür ederim

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S800'ün gpu'su Octa'ya göre daha iyi buradan görülebilir. http://www.fonearena.com/blog/83408...apdragon-800-vs-exynos-5-octa-benchmarks.html

S800 her türlü Samsung'un 4+4 exynos'undan iyidir. Ram'e kafanı takma 2 gb tüm dünyaya sonsuza kadar yeter, 3GB ileride işe yarar falan diye düşünme sistem gereksinimi azalıyor gün geçtikçe Android'in ve Sony adam gibi yazılım verdiği müddetçe 2GB aşırı fazla bile gelecektir. Ben olsam düşünmem Z1 alırım.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Elbette ki Note 3.

Z1 uzun zamandır karşılaştığım en büyük fiyaskolardan biri.