Note 3 Replika mı? Ebaydan mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drokber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drokber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba şimdi önümde 2 seçenek var arkadaşlar. note 3 alıcam öncelikle belirtiyim.

1- seçenek ebaydan 560 dolara alıcam.

2- 1. derece taklit alıcam.

1. Bilgi : Ebaydan aldıgımız telefonu gumruk gırınde sorun yasıyabılırmıs. Bunun ıcın satıcıyla konusup gonderdıgı urunu hedıye dıye gormesı gereklıymıs. Bunun sayesınde sorun cıkmadan alıcakmısız.

1) ımeı napcam? bır telefoncu hallede bılırmı veya ben halledebılırmıyım.
2) Herhangı bır vergı odemem gerekmıcek degıl mı?
3) ebay guvenlımıdır.

2. Bilgi Alcagım urun 1. derece taklıt olcak. Herseyı neredeyse aynı. Satıcıların dukkanı yakınımda ve 8 yıldır bu ısı yapıyolar. Internetten arastırdım herkes urunlerden memnun. Alan kısılerlede konustum memnunlar. Tek sorun sarjmış batarya almak gerekıyomus orjınal. oda 100 tlmıs.

Replika Urun BURADA

Ebay Ürün BURADA

sarj cıhazı ve kulaklık orjınalmıs. Ama bu replıkalar cok radyasyon yayıyomus galıba. Sız ne onerırsıız beyler? Elımde fazla para yok.

lolalu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle kesinlikle replika alma derim Şarj sorunu bir yana hicbi özelligi aynı olmuyor ama yinede sans isi diger secenegide es gec tandk bir telefoncudan yani spotta al imei filan onlar hallediyor orjinal tek fark imei cakma

drokber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle kesinlikle replika alma derim Şarj sorunu bir yana hicbi özelligi aynı olmuyor ama yinede sans isi diger secenegide es gec tandk bir telefoncudan yani spotta al imei filan onlar hallediyor orjinal tek fark imei cakma

lınkını verdıgım replıkada hersey aynı. satıcı vıdeolarlada gostermıs kalıtesını. ve alan bır cok kısıylede konustum herkes memnun oldugunu soyluyor. tek farkı

1-) Orjinalle Arasındaki Fark Nedir?
- Orjinal ürünle arasında; Kalem özelliği tam kullanılmaz. (Kopyala yapıştır özelliği)
Bunun dışında bütün özellikleri aynıdır. Kasası orjinaldir. Bütün kılıflar ve jiletinler oturmaktadır.

telefoncudan ne alıcam onuda anlamadım? kacak telefon mu? yurt dısından getırılmıs. adamın benı replıkayla kandırmayacıgını nerden anlıcam o zaman :D

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Valla amcam replika note 3 300 tl ye aldı temassiz kontrol gozle kontrol (hassasiyet i biraz bozuk) var google play eski google play di orasi garip şarjı normal tel gibi gidiyo kamera 5 ama 3.2 gibi eğer kamera ya onem veriyorsan orjinal al onemsizse replika al ayrıca sunuda ekleyim beyazı s3 ten daha beyaz gösteriyo

lolalu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinali anlamann bir cok yolu var spot aldm en az on yere sordm orjinal skntsz ebay a pek gvenmiyorum

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Gümrükten telefon geçiremezsin yasak. İster hediye de ister ne dersen de geri gider. Haberin ola.

Reaksiyon puanı
2,148
Birebir nasıl aynı oluyor görüntüsü dışında birebirliği veremez kendimizi kandırmayalım. Bakın antutudan 30000 puanlara gelebilecek mi.

lolalu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca komşum sadece bir ay kullanabildi replika s3 tü sözde sonra cöp oldu ben orjinal 700 e aldm o 200 e replika yinede sen bilirsin dene ve gör

drokber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birebir nasıl aynı oluyor görüntüsü dışında birebirliği veremez kendimizi kandırmayalım. Bakın antutudan 30000 puanlara gelebilecek mi.

Tip tip aynilar. Alan bir cok kisiyle konustum videolarda kaniti. Kamerasinida deniyo adam gayet guzel

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Orjinali anlamann bir cok yolu var spot aldm en az on yere sordm orjinal skntsz ebay a pek gvenmiyorum

Spot nasil oluyo.hocam. Aydinlatirmisin

Valla amcam replika note 3 300 tl ye aldı temassiz kontrol gozle kontrol (hassasiyet i biraz bozuk) var google play eski google play di orasi garip şarjı normal tel gibi gidiyo kamera 5 ama 3.2 gibi eğer kamera ya onem veriyorsan orjinal al onemsizse replika al ayrıca sunuda ekleyim beyazı s3 ten daha beyaz gösteriyo

Bunlarin kamera filan saglam hocam. Adamlar cektikleri video ve resimleri koymuslardi. Ayrica dolandiricida olsalar adamlar telefonn eksiklerini demezerdi.

Gümrükten telefon geçiremezsin yasak. İster hediye de ister ne dersen de geri gider. Haberin ola.

Forumlarda oyle okudum hocam satici hediye olarak isaretliyomus. Zaten tek urun oldugundan bisey olmuyomus 1 den fazla ticarete giriyomus sanki ihrac ediyomusum gibi. Bi sorun cikarsada topkapidan aliyomusuz.

lolalu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam spot orjinal tek farkı faturasız böyle olduğu içinde daha uygun fiyata alıyorum

drokber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam spot orjinal tek farkı faturasız böyle olduğu içinde daha uygun fiyata alıyorum

Yani orjinal urun yurt disindan getirilip vergisizmi satiliyo ? Yoksa turkiyedeki orjial telefonu fis kesmedenmi satiyo. Note 3 yakladik ne kadardir

Reaksiyon puanı
2,148
Replika ayrı spot ayrı şeyler, spot orjinaldir zaten sadece kaçak girmiştir faturasızdır.

Gayet iyi olabilir ama birebir note 3 olamaz replika.

drokber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
07ibrahim07;828259]birebir ürünlerdeki cihaz 150dolarlık cihaz yurt dışından bu replika ürünü kendin getirt bence satıcıyla görüş harddisk kutusunda göndersin gümrükte sorun olmaz yüksek ihtimal geçer birebir ürünler cihazı çok abartıyor sakın 650 lira verip alma aynı model en fazla 400tl ülkemizde

Bu arkadasımızın dedıgı gıbı hdd kutusunda sokabılırmıyım

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ebay dan al çakma kullanma:thumbup1:

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Replika nin antutusu 10000 civari orjinali 30000 civarı

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sdn okuru güzel bir cevabım varda banlanmayalım:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar abarttıkları kadar hiç birşey yok, bende 1. kalite replika aldım 450 liraya satın aldım 19 tl kargo parası verdim şimdi gayet güzel kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok birebir aynı fakat bazılarının garantisi olmuyormuş dikkat edin garanti konusunda, kamera sıkıntısı felan hiç yok neredeyse şarz sıkıntısı diyorlar o da çok sıkıntı olmuyor eğer şarz sıkıntısı olursa bir şarz aleti birde batarya al telefonun orjinal gibi çalışmaya devam etsin :yes:

sarıgül_46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar abarttıkları kadar hiç birşey yok, bende 1. kalite replika aldım 450 liraya satın aldım 19 tl kargo parası verdim şimdi gayet güzel kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok birebir aynı fakat bazılarının garantisi olmuyormuş dikkat edin garanti konusunda, kamera sıkıntısı felan hiç yok neredeyse şarz sıkıntısı diyorlar o da çok sıkıntı olmuyor eğer şarz sıkıntısı olursa bir şarz aleti birde batarya al telefonun orjinal gibi çalışmaya devam etsin :yes:

nereden aldiniz hocam