Note 3 mü note 4 mü yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Soruma gelirsek nisan gibi note 3 almayı düşünüyorum. Genelde internet mesaj ve uygulamalarda takılırım. Kamerayı da kullanırım. Sizce nisanda note 3 alayım mı yoksa ekimde note 4 mü alayım? Sizce arasında önemli farklar olur mu ve note 3 o zamana eskir mi? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden saolun...

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence biraz daha bekle note 5 al :) eğer ihtiyacın varsa bekleme al

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence Note 4 Bekle Ve Gör O Zamana Kadar Hemde Note 3 Fiyatı Düşer

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana kalsa heemen alıcam ama note 4 le aralarında çok fark olursa kafamızı taşa vurmayalım niye beklemedik diye :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence Note 4 Bekle Ve Gör O Zamana Kadar Hemde Note 3 Fiyatı Düşer

Hocam eskir mi o zamana ondan meraklandım

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
"Eskir mi?" Biraz saçma soru olmuş açıkçası. Yani şuan Galaxy Note bile alan var yani düşünün.

Bence beklenecek bir şey yok param olsa gider bende alırım. Ama Note'a para verir miyim? Asla.

Konuya dönecek olursak, eskidiğini düşünürseniz satıp Note 4 Alırsınız.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Note 4 bekle bence, Samsung S5 ile fena çuvalladı haliyle Note 4'de donanım kasmayı geçtim malzeme kalitesi bile değişebilir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Soruma gelirsek nisan gibi note 3 almayı düşünüyorum. Genelde internet mesaj ve uygulamalarda takılırım. Kamerayı da kullanırım. Sizce nisanda note 3 alayım mı yoksa ekimde note 4 mü alayım? Sizce arasında önemli farklar olur mu ve note 3 o zamana eskir mi? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden saolun...
Yerinde olsam beklerim begenmessen note 4 u 3 alırım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
oyun fazla oynamıyorsan o kadar para vermene gerek yok bence , z1,g2,htc one yeterli olur

digger13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence note 4 ü bekleyecek kadar vaktin varsa bekle yada z2 ye felan bak istersen.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
S4 ü aklinizdan silin.cok kasmalar oluyor.note 3 güzel.ama g2 dahada güzel.camerasi g ye göre cok cokgd iyimis.dun aldm cok memnunum

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Eskir mi?" Biraz saçma soru olmuş açıkçası. Yani şuan Galaxy Note bile alan var yani düşünün.

Bence beklenecek bir şey yok param olsa gider bende alırım. Ama Note'a para verir miyim? Asla.

Konuya dönecek olursak, eskidiğini düşünürseniz satıp Note 4 Alırsınız.

Note a para vermemenizin sebebi nedir hocam?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
note 4 ne olur bilmem ama ben şuan samsunga para vermem üst seviye cihaz istiyosan z2 yi bekle.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Samsungda Note Serileri Bence Asıl Amiral Gemiler S Serilerinin Yanında Çünkü Note Serileri Donanım Olarak S Serilerinden Daha İyi Oluyor Bunu Düşünerek Note 4 Bekle Note 4 4gb ram olabilir. Ayrıca Kamerası 16 mp Olur İşlemci Olarakda İyleştirme Yapabilirler Bunun Dışındaki Diğer Özellikler s5 le Aynı Olur Ama Donanım Olarak Tabikide İyleştirme Yaparlar Ben Note 2 Kullanan Biri Olarak İyi kide S Seri Kullanmıyorum Note Serileri Bağımlılık Yapar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eğer büyük ekran seviyorsan ve note serisini kalemi için seçmiyorsan, one max, xZ ultra, G pro 2 cihazlarını da düşünebilirsin.. Kasa olarak bu saydıklarımdan en ufağı ve muhtemelen en ucuzu G Pro 2. Donanım olarak da Note 3 N9000Q'dan çok daha iyi.
Daha akibeti hakkında en ufak bilgi olmayan cihazları beklemek çok saçma geliyor bana. Her çıkacak cihazı beklerseniz telefon alamazsınız..

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 tane Note 3 aldım ikisinde de ekranla çerçeve arasında baya bir açıklık vardı iade ettim. İnternetten araştırdığım kadarıyle üretim hatasından dolayı çoğusunda bu kusur varmış. Ayrıca metal çerçevesinde de soyulmalar oluyormuş bir süre sonra. Samsung kaliteyi çok düşürdü rakiplerinin karşısında özellik arttırırken kalitede ve tasarımda ilerleme olmadı. Samsung eğer farklı tasarım ve kaliteli modeller çıkarmazsa Sony, HTC ve LG karşısında gerilere düşebilir. Xperia Z2 ve One 2 tasarımı ve kalitesini gördükten sonra Samsung'un S5'i oyuncak gibi gözüküyor hernekadar özellikleri iyi olsa da. Samsung S2'den sonra tasarım ve kalitesinde giderek geriledi. Eğer Sony ve HTC uygun fiyat politikası uygulayıp her yeni çıkan modelle eski modellerinin fiyatlarını aşağı çekerse Samsung'dan birinciliği devralabilirler Android telefonlarda. Ama Z2 ve One 2 çıktığı halde Z1'in fiyatı hala 1900 lira ve HTC One'ın fiyatı da 1600 lira civarlarında. Şuan Z1 1500 lira ve HTC One da 1250 lira civarında olsa birçok kişi Samsung S3-S4 yerine bunları tercih eder.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Note 4 cıkıcam note 3 almayim eskiyecek e abi yeni çıkan bir cihaz turkiyeye en az 3 ayda geliyor eskiyecek diye hiç cihaz almayalim o zaman xperia z2 yi bekle veya G2 al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
keskin rüzgar kafanmı guzel ? daha note 4 çıkmadı çıkmaya bilirde ve note serileri 1 yada 1.5 yıl duruyor çıkmaları s3 veya s4 gibi deil oyle 5 ayda bir note lar daha uzun sürüyor git note 3 al çok iyi telefon oyun oynarsın hızlı internet girersin samsungdan şaşma kardes

anectodist

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Bende senin gibi bi ikilemdeydim note 4 beklemeye karar verdim ama lg pro 2'de hoşuma gitti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung'un Note 4 diye model çıkarmaya sözü var heralde, ne adamsınız. Hee bekle hatta Ekim 2015'te note 5 çıkacak, cappucino yapacakmış, elma dilimleyecekmiş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 8 varken hiç note 4 alınır mı? Kafanız mı iyi? Ya da en iyisi iphone 7,5 al. Onda rulo yapıp kullanabiliyormuşsun.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ekime kadar beklenmez ki bir telefon bence şimdi Note 3 al ama karar senin.

dofurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazıları anormal cevaplar vermiş. Yazık..
Kardeşim şimdi yerinde olsam note 4'ü beklerdim. Çünkü bana kalırsa note 3 ile arasında BÜYÜK farklar olacak. Belki ekran şekli falan aynı kalabilir ki son haberlere göre o da değişecek. Ama donanımsal olarak büyük farklar olacak. Ben note 4'ü bekliycem. Almışken en iyisini alalım. Değil mi yani? :)

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung almayın. S4 kullanıyorum. Sakın bulaşmayın Note 3 de alma bence. HTC Max veya Lg G pro 2

strawberycake16

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Note 3 aldığınız takdirde pişman olmayacağınızı düşünüyorum ; ancak doğruyu söylemek gerekirse Samsung'un cihazları Apple'a göre çok hızlı değer kaybediyor.Ben Note 3 'ü yaklaşık iki ay kullanıp sattım.Memnun olmadığımdan değil .. Ve Android OS 'li ilk telefonumdu benim .Çok memnun kaldım ; görüntü kalitesi , şarj olma hızı ve pil ömrü mükemmeldi iPhone 5' den bu cihaza geçen birisi için . Ama şu an ne kullanıyorsun diye soracak olursan iPhone 5S kullanıyorum.Şunu da demeliyim ki Note 3 'ün bazı özelliklerini gün oluyor arıyorum.Alacaksanız N9005 modeli veya LTE modeli olarak geçiyor ondan almaya çalışın derim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 2 bile hala eskimemiş sen note 3 mü eskir mi diye soruyosun :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben sadece kalemi için tercih ediyorum fakat note 3üde hemen ihtiyacım var sizce ne yapayım

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
note 3 eskiyecek telefon değil üstüne o kadar telefon çıkmasına ragmen halada süper ve o yeni telefonların yanında yer alıyor acil ihtiyacın varsa al yoksa bekle derim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...