Note 3 Launcher sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
yeni üye ve ilk android kullanıcısı olarak bir kaç sorum olacaktır.
telefonum note 3 n9000q 4 5 aylık bi telefon geçenlerde luncher yükledim işte go luncher gibi luncherlar ve sonra kullanmaktan korkup sildim şarjım çabuk biter diye çünkü şarj konusunda gerçekten harika sorunsuz işleyen bi cihaz. neyse biz konumuza dönelim, yanılmıyorsam bu sitede şöyle bir yazı okumuştum '' luncher yükleyip sildikten sonra dosya atıkları kalır ve şarj yemeye devam eder '' ki şarj kullanımına baktım bugün '' ekran kullanımı '' %63'lık bir kullanım olmuş fakat bunun yanında Clean Master da kullanmaktayım.
Dosya kalmış olsa silinmiş olurdu. Böyle bir durum mümkün müdür ?
ayrıca hard reset atmak istesem bütün resim,rehber,program,oyun gibi araçları yedekleyebilir miyim ?.

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
yeni üye ve ilk android kullanıcısı olarak bir kaç sorum olacaktır.
telefonum note 3 n9000q 4 5 aylık bi telefon geçenlerde luncher yükledim işte go luncher gibi luncherlar ve sonra kullanmaktan korkup sildim şarjım çabuk biter diye çünkü şarj konusunda gerçekten harika sorunsuz işleyen bi cihaz. neyse biz konumuza dönelim, yanılmıyorsam bu sitede şöyle bir yazı okumuştum '' luncher yükleyip sildikten sonra dosya atıkları kalır ve şarj yemeye devam eder '' ki şarj kullanımına baktım bugün '' ekran kullanımı '' %63'lık bir kullanım olmuş fakat bunun yanında Clean Master da kullanmaktayım.
Dosya kalmış olsa silinmiş olurdu. Böyle bir durum mümkün müdür ?
ayrıca hard reset atmak istesem bütün resim,rehber,program,oyun gibi araçları yedekleyebilir miyim ?.
Korkmana gerek yok, launcher kullanılmadığı sürece şarj yemez. Hard reset atarsan kişisel verilerin silinir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
öncelikle luncher değil launcher :) gereksiz kalıntı dosyalar belleğini şişirir ve zamanla ram ve cpu kullanımını artırır. Clean master zaten bunların çoğunu siliyordur. Hard reset yapmadan yedekleme uygulamaları ile istediklerini yedekleyebilirsin. Cihazın rootlu ise uygulama verilerini de yedekleyebiliyorsun

mbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim. Sorunumu çözdüm. Bir tek son soru sorabilir miyim note 3 arka kapak beyaz sizce renkte sarar mi yahutta başka bir olay görülür mü?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Genellikle Samsung'un ikinci S sinde düşme gibi bir kronik problem var.

Büyük ihtimal başınıza gelecek bir sorun.

Kapakta büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum ama kılıf alıp bu olayın başınıza gelmesini önleyebilirsiniz