Note 3 knox u kapama

flinces_boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar daha yeni galaxy note 3 aldım.kurcalarken knoxu gördüm açtım ve bildirim penceresinde knox şeyi çıkınca rahatsız oldum kapamak istedim.gel gör ki kapayamıyorum.knox galiba kullanıcıya ikinci bir oturum açıyor.ben knoxu tekrar kullanmak istemiyorum ve bildirim penceremde de görmek istemiyorum.Bayadır uğraşıyorum bir yol bulamadım lütfen bana bir akıl verin

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ayarlardan devre dışı bırakmayı deneyin. Sonuç alamazsanız rootlayıp titanium backup ile kaldırın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bilhi vermek isterdim ama bende nasıl kapatıldıgını bilmiyorum bende s4 kullanıyorum bence samsung yetkililerini ara 444 77 11 i ara ordan sor.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ayarlar>uygulama yöneticisi>hepsi ordan bulup durdur sonrada devre dışı bırak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
KNOX a geçiş yap ana ekrandayken telefonunun sol alttaki uşuna bas ordan KNOX ayarlarını seç sonrasında KNOX hakkında yı seç ordaki Kaldır seçeneğinden KNOX u kaldırabilirsin

volpan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam talimatlarınızla ben kaldırdım knox u ancak kurmak isteyeceğim zaman nasıl gri kurabilirim

volpan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne işe yaradığını öğrenince pişman oldum sanırım getirmek için cihazı sıfırlamam gerekiyor çok araştırdım ancak knox u yeniden kurmak mümkün değil gibi görünüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bildirimi görmemen için knoxu kaldırmana gerek yoktu. bildirim özelliklerinden knoxun cache ve verilerini sildiğinde tekrar bildirim yapmıyor.
Ancak benim de bu olaydan rahatsız olduğum bir durum var. Onu aktarayım knoxu aktif hale getiren ilk wifi bağlantısında; yani bildirimin çıktığı wifi bağlantısında aç kapa yaptığında "bağlantı kesildi" "oturum açman gerekli" şeklinde uyarı veriyor. Bunu nasıl hallederim bulamadım. çözüm olarak, ilk wifi bağlantısını normalde kullanmadığınız bir bağlantı ile yaparsanız tekrar karşılaşmazsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar knox hatasina çözümü söylüyorum size titanum pro nun apk sini indirin oradan knoxsu kaldirin bu kadar

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar internette yaptığım araştırma da knox un telefonun garantisiyle ilgili birebir bağlantılı olduğunu farkettim. o yüzden kaldırmaya çalışmak knox warranty void flag ini 0x0 dan 0x1 geçirebilir ve bu da garanti dışı kalması demek. lütfen yardımcı olmaya çalışırken biraz araştırma yapalım. knox u kaldırmadan önce daha fazla araştırma yapmanızı tavisye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyle ben note 2 ye andoid 4.3 kurdum hindistan sürümü knox kurdum sonra telefonu 4.1.2 ye geri getiremedim downloand modda unsupported version hata veremeye baslıyo 4.1. kurmuyo ama aynı şeyi tekrar 4.3 denediğim zaman düenli bişekilde kuruyor bunu nedenini bilen varsa söylesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
knox dan başı yananlar bildirim panelinde knox aç kapa bildirimi herzaman duruyorsa samsungun yüklemiş oldugu knoxs uygulamasını kaldırmadan bildirim panelinde gözükmemesi için knox açılır > sol alttaki tuşa basılır > knox ayarlara girilir > knox aç akap paneli bildirmi işareti kaldırılır > geri tuşuyla knoxsun açı oldugu ekrana geri gelinir > ve menüdeki kişisel bölüm menüsü seçilir herşey bu kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşşım knox modunu etkınlestır ondan sonra menuye girr orda knox ayarları war ona gir ordanda hızlı mod değişimi war o kutucu işaretle çıkar ekrandan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba benim note 3 ümvar. 1 hafta oldu alalı. Sürekli 2-3 dk da bir nerede olduğuma dair mesaj geliyor telefonuma. Nasıl kapatabilirim acaba. Yardımcı olabilir misiniz?

N

Nalende

SDN Okuru
Mysamsungknox.com adresine girip o adrese knoxu kurarken kaydolduğumuz şifre ve mail ile giriş yapıyoruz. Unenrolled knox diyoruz ve bitiyor. O kadar