Note 3 Kasıyor mu Tavsiye Eder misiniz?

ozkan003

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eğer konu stabilize ise 2 telefon önereceğim ya iphone 5s yada nexus 5 çünkü en hızlı güncelleme alan 2 cihaz bunlar isteyen beğenir istemeyen beğenmez.

Samsung Note 3 donanım bazında kral olabilir ama maalesef arayüz ve 1 yıldan sonra geç gelen güncellemeler yüzünden artık çoğu kişi veya kesim tarafından tercih edilmiyor.

bakan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
15 aydir note 2 kullaniyorum apple da kullandim ama stabilite konusunda appledan geri kalmaz hatta bence artik daha stabil ve kullanimi kolay babamda iphone 4s var elime aldığımda kolayca kullanim saglayamiyorum

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir Note 3 kullanıcısı olarak N9005 alma imkanın yoksa iPhone 5S kesinlikle tavsiye ederim.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu artık bilindik bir şey. stabilite, sorunsuz uygulama ve oyun çalıştırması, güncellemeleri eksiksiz şekilde hızlı almasından ( tabi 10 yıl boyunca demiyorum ) İphone 5S al güle güle kullan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 13 aydır not 3 kullanıyorum bu ay donmaya ve kasmaya başladı ve bu sabah ana ekran küçüldü ve 12 tane küçük ekran olarak ekranı kapladı tuş takımını kapatıp açtım düzeldi fakat %98 olan şarj %16 oldu ve tekrar şarj etmek zorunda kaldım. Ben bu telefonu temiz kullandım son güncellemelerden sonra bu hale geldiğini düşünüyorum. Servise vermeyi düşünüyorum bu seferki sorun ciddi artık çok kasıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uzun süredir note 3 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Bu kasma yaşayanlar kullanıcıdan kaynaklanıyor olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şuan bende note 3 var ve alali daha 2-3 ay oldu deli gibi kasiyo . Şimdi diceksinizki çok uygulama vardir yuklediklerimden nerdeyse bi 10 tane uygulamayı kaldirdim (oyun vs.) clean master uygulamasini ilk günden beri kullaniyorum ama hala kasiyo en iyisi iphone 5s çevremde bi çok kiside var ve cok iyi keşke bende ondan alsaydim😞

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Samsung'un note serisini almayi dusunuosan gözün kapali alabilirsin samsung o konuda hassas yari yolda birakmaz note 3 un sevmedigim tek yani kenarlarinda soyulmalar oluyor note 4 te bunu kısmen duzelttiler ama yinede note 3 iyidir. Biraz uzattm ama ace serisi kullanip android kasiyor demiyorlarmi uyuz oluyorum.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 3 ile 5s kıyaslaması biraz dengesiz değilmi?

Note 3 isteyen adam büyük ekran istiyodur, 5s isteyen ise bit kadar ekran kullanacağını biliyodur. Yani kıyaslama baştan sakat gibi. Stabilite olarak android saf arayüz olmadığı sürece asla İOSu yakalayamaz kim ne derse desin.(iphone 4, 4s değilse). Bir G2 kullanıcı olarak söylemeliyimki telefon asla ilk aldığımki gibi değil. Arada sapıttığı, ikonların geç gelmesi, ana ekrana geç atması, uygulamaların geç açılması gibi sorunlar nadir olsada olmuyor değil. Bunlar şimdilik çok az olan sorunlar fakat daha 1 yıl oldu. 2 3 yıl sonra bunlar artacaktır. Cihazı ne kadar temiz kullanırsanız kullanın, zaman geçtikçe ilk günkü performansını kaybedecektir. He kasım kasım kasacak telefon demiyorum fakat küçük can sıkıcı sorunlar olabilir. Uygulamaların geç açılması, ana ekranda arada takılmalar vb gibi.

Bu arada lanet olsun tarihe bakmamışım :mrgreen: Yinede sonradan bakacak arkadaşların işine yarar belki :D

djsimal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu hortlatmak gibi olacak ama.. Not 3 Kasiyor Diyen Cahiller. Kullanmadiniz Cihaz Hakkinda Yorum Yapmasin..
Sene 2017 Hala Not 3 Kullaniyorum Son Cikan Android Oyunlari Bile Sifir Kasmada Oynuyorum. Kisacasi Yani Bakarsan Bağ Olur Bakmazsan Dağ Olur.. Umarin ANLATABILDIM..

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Aldıysan kasmamıştır herhalde. Ama millet lollipop, marşmelov, nougat, oreo kullanırken kitkat kullandığın için root atmak istiyor olabilirsin :)