NoTe 3 Kasar mı ?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Seneye iPhone 4.5 inç olacak diyorlar inşallah doğrudur

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Her android tel. zaman-zaman kasar. Ama teknoloji ilerledikce bu tip sorunlar da azalır.

Bence kesinlikle alın note 3

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rahat kasar, istinye parkttaki tanıtımda 10 dakika kadar inceledim cihazı, 200 kisilik rehberi sync ile telefona indirdim, rehbere 2 3 saniyede girdi, 50 mblık uygulama indirdim kurarken kasıldı 4 saniye kadar işlem yapmadı sonradan acıldı. yani donanım olarak ne kadar mükemmel olursa olsun samsungun arayüzü kasılmaya mahkumdur. lg g2 dene ;)

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Samsung'un her cihazı başta süper gider ama sonradan kasmalar felan olur ios ve windows phone olmadığından android her zaman kasma riski var dır

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Her insanın bir gün ölümü tadacağı gibi her cihaz da bir gün kasmaya başlayacak ve sonunda kullanılmaz hale gelecektir. Note, note 2, note 3, iphone 4 5 5s 5c fark etmez.

Note 3 kullanıyorum yaklaşık 20 gündür. Ben 1900 TL ye aldım. En pahalı yerde 2200 tl iken 2600 e nasıl aldınız merak ediyorum. Sanrım paranız çok geldi.

Cihaz seçimi yaparken ihtiyaçlarınıza göre karar verin. Ne kadar uygulama, fotoğraf, video saklayacaksınız. Cihazınızı ne kadar sık kullanacaksınız. gibi parametreleri göz önünde bulundurun.

Örneğin note 3 ü ele alalım. Eğer note 3 ün büyük ekranı, 3 gb rami 32 gb dahili, artı 64 gb a kadar arttırılabilir hafızası işinize yaramayacaksa note 3 almayın.

Ama gidip 16 gb lg g2 alıp ta. Yaw telefonumun hafızası da birkaç film atınca doldu demeyin. Aynı şey iphone için de geçerli.

Örneğin ben sygic navigasyon kullanıyorum. Birkaç ülke haritasını indirince rahatlıkla 4-5 gb boyuta ulaşıyor. Oğlum asphalt 8, ve the dark night rises oynamayı seviyor. İkisi toplam 5 gb kadar ediyor. Etti mi size 10 gb. Sadece bu ikisi 16 gb lık (çünkü 16 gb nin ancak 10 gb sini kullanabilirsiniz. Kalanı sisteme gider) lg ve iphone u doldurur. Bunun yanında whatsapp, fotoğraflar, çekeceğiniz videolar gibi şeyleri saymıyorum bile.

Yani büyük boyutlu oyunlar, programlar kullanmayacaksanız lg g2 veya iphone un 16 gb lik seçenekleri çok uyugun olacaktır. Veya bu cihazların daha yüksek kapasiteli versiyonlarını değerlendirmeye alın. Yanlış bilmiyorsam lg g2 nin 16 dışında 32, iphone ların 32 ve 64 lük seçenekleri de var. Ancak ikisi de toplam kapasitede note 3 ün altında kalıyor.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Her insanın bir gün ölümü tadacağı gibi her cihaz da bir gün kasmaya başlayacak ve sonunda kullanılmaz hale gelecektir. Note, note 2, note 3, iphone 4 5 5s 5c fark etmez.

Note 3 kullanıyorum yaklaşık 20 gündür. Ben 1900 TL ye aldım. En pahalı yerde 2200 tl iken 2600 e nasıl aldınız merak ediyorum. Sanrım paranız çok geldi.

Cihaz seçimi yaparken ihtiyaçlarınıza göre karar verin. Ne kadar uygulama, fotoğraf, video saklayacaksınız. Cihazınızı ne kadar sık kullanacaksınız. gibi parametreleri göz önünde bulundurun.

Örneğin note 3 ü ele alalım. Eğer note 3 ün büyük ekranı, 3 gb rami 32 gb dahili, artı 64 gb a kadar arttırılabilir hafızası işinize yaramayacaksa note 3 almayın.

Ama gidip 16 gb lg g2 alıp ta. Yaw telefonumun hafızası da birkaç film atınca doldu demeyin. Aynı şey iphone için de geçerli.

Örneğin ben sygic navigasyon kullanıyorum. Birkaç ülke haritasını indirince rahatlıkla 4-5 gb boyuta ulaşıyor. Oğlum asphalt 8, ve the dark night rises oynamayı seviyor. İkisi toplam 5 gb kadar ediyor. Etti mi size 10 gb. Sadece bu ikisi 16 gb lık (çünkü 16 gb nin ancak 10 gb sini kullanabilirsiniz. Kalanı sisteme gider) lg ve iphone u doldurur. Bunun yanında whatsapp, fotoğraflar, çekeceğiniz videolar gibi şeyleri saymıyorum bile.

Yani büyük boyutlu oyunlar, programlar kullanmayacaksanız lg g2 veya iphone un 16 gb lik seçenekleri çok uyugun olacaktır. Veya bu cihazların daha yüksek kapasiteli versiyonlarını değerlendirmeye alın. Yanlış bilmiyorsam lg g2 nin 16 dışında 32, iphone ların 32 ve 64 lük seçenekleri de var. Ancak ikisi de toplam kapasitede note 3 ün altında kalıyor.

Dediklerinize katılıyorum falat note 3 e 2600 veren ben değilim bir arkadaşım ( teknosadan kaskolu felan almış ne kadara halloldu dediğimde 2600 demişti ve o yüzden 2600 yazdım şahsen bende bir telefona 2000+ vermem (çok zengin olduğumda belki :D ) ) bu arada hayırlı olsun note 3 ün :)

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben iphone'dan ziyade ios sistemini tavsiye etmiyorum. Androidden sonraki tercihiniz windows olsun. Lumia 1020 alın mesela.

üzgünüm :D window phone u hiç beğenmiyorum :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

valla lg g2 de hoşuma gitti dediğim gibi donma tkaılma nefret ederim oyzdn kafam iphone a gidio :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
üzgünüm :D window phone u hiç beğenmiyorum :D

Bana sorarsan ben de beğenmiyorum. :) Ama iOS'tan iyidir. Android>Winows>iOS. Öyleyse sana tek tercih kalıyor Android. Note 3 büyük değil ben phablet kullanmayı seviyorum dersen alabilirsin ama ben daha ele oturan bir şey istiyorum dersen G2'den başkasını tavsiye etmem. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Donma takılmadan benim kadar nefret edemezsin. Ben Samsung kullanıyorum 3 yıldır. Sanırım beni anlıyorsundur. : ))

zinde_kulak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note serisinde şu ana kadar donma takılma ile karşılaşmadım.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Piyasada kasmayan telefon yoktur. Note 3 de zamanla program yukleyince kasacaktir . Kasiyorda . Ama cok minimum duzeyde dert edilecek bisey degil

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Note 3 alacağına 5s aynı fiyatta olacak onu al derim çünkü bir iOS kalitesi varken gerisi boş:P

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hiç bir elektronik cihaza kasmaz diye garanti verilmez herhalde :)

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
daha birkaç haftalık /aylık telefon tabikide kasmaz, üst modelleri çıktığında kasmaya başlayacaktır