Note 3 32 gb facebookta donma

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de ayni sekilde her hafta farkli telefon kullaniyorum bir tek samsungda basima bu geldiyse konu dogru yerdedir

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar facebook Android uygulaması kesinlikle bazı modellerde sorunlu çalışıyor. Ben note 3 n9005 modeli kullanıyorum, arkadaşımda s5 Türkiye modeli var. Ikimizde de aynı sorun vardı, 3g ile internete girince h+ iken takılıyor, bağlantı kesiliyor ve interneti kapatıp açmadan düzelmiyordu. Sorunu uzun süre araştırdım, dünya üzerinde farklı yerlerde aynı sorunu yaşayan insanlar olduğunu gördüm ama çözüm bulamadım. Ayrıca benim cihaz rootlu arkadaşımın ki değil, onunla ortak hangi uygulama kullanıyoruz diye düşündüm ve aklıma facebook geldi. Facebook uygulamasını kaldırdım ve henüz o sorunu tekrar yaşamadım.

İkinci bir problem olarak ise ben telefonda xposed eklentilerinden unicon adında telefondaki tüm ikonları değiştiren bir eklenti kullanıyorum, facebook kurulu iken bu eklenti de normal çalışmıyor. Ama kaldırınca sorun yok..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Tabiri caizse iphone konsol android pc. Facebook iphone'dan androide portlanmis ama optimize edilmemis bir uygulama.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Dr ketan Romu kullanın gayet stabil ve akıcı note 3 için lollipop 5 .0

SerhaTGvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Note 3 N9000Q 32 gb modelini kullaniyorum. Facebook sorunu bendede mevcut ancak Lolipop guncellemesinde duzelmesini umuyorum.

fyec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Note 3 N9000Q 32 gb modelini kullaniyorum. Facebook sorunu bendede mevcut ancak Lolipop guncellemesinde duzelmesini umuyorum.
Bende de face ile ilgili aynı sorun var. Kimi telefondan kimi uygulamadan kaynaklanıyor diyor. Ben de 5.0 güncellemesini beklemekteyim. Eğer olmazsa telefonu servise yollayacağım. Servise yollayıp da gelen varsa yardımcı olsun.
Teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de not 3 32gb var lanet olsun facede video biter bitmez kasıyor dünyasını yitiriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba samsung note3 SM-N9000Q kullanıyorum facebook'ta haber sayfalarını açmak isterken beni sürekli google play'e yönlendiriyor.. çanak okey yükle, launcher yükle vs.. bir sürü şey.. telefona 10 gün kadar önce fabrika ayarı yükledim sonuç değişmedi ama bikaç gün sonra düzeldi..çok güzel bir şekilde facebookta haber sitelerine girip takip edebiliyordum.. ve şimdiii yukardaki sıraladığım sorunlar tekrar bugün yine başladı.. ne olabilir bu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen bu sorun çileden çikarmaya basladi. Bir tek facebookta dinuyor kaliyor video sonlarinda felan.Sadece not3 serisindemi boyle bir sikayet var. Çözum bulan yokmu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler v bayanlar donma yapinca orta tuşa basİlı tutun görev yöneticisinden facebook u son deyin olay çözülüyor

DesignYunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir arkadaşın sayasinde Sorunu çözdüm Uygulama sorunlu internetten Facebook'un 6.0.0.28.28 sürümünü APK olarak indirdim, videolar telefonun kendi video oynatıcısından açılıyor ve sorunsuz çalışıyor. Üstelik Facebook Messenger'ı da zorunlu olarak indirmeye gerek kalmadan mesaj gönderebiliyorsunuz. Marketten uygulamayı güncellemedikçe sorun olmuyor. 5.0 güncellemesini bekleyene kadar facenin eski sürümünü kullanacağım :(

DesignYunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şunu notu iletmeyi unuttum öncelilke kullandığınız facebook uygulmasını kaldırmanız gerek sonra Facebook'un 6.0.0.28.28

sürümünü APK olarak indirdip bilinmeyen kaynakları etkinleştirdikten sonra kurunuz
:biggrin: