Note 2'nin ekranı kırıldı

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu sabah namaza giderken yere düstum ve dusmeyle birlikte note 2'nin ekranida kirildi garantiye versem ne kadar isterler? Yaptirmalimiyim yoksa satmalimiyim. Yardimci olursaniz şimdiden tesekkurler

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bu sabah namaza giderken yere düstum ve dusmeyle birlikte note 2'nin ekranida kirildi garantiye versem ne kadar isterler? Yaptirmalimiyim yoksa satmalimiyim. Yardimci olursaniz şimdiden tesekkurler
Hayırlı bayramlar öncelikle. Ve de geçmiş olsun. Garanti biraz tuzlu oluyor anlatanlara göre. Bu üzücü durum benim başıma gelse ben garantide yaptırır ve telefonu kullanırdım. Eğer telefonu değişme niyetiniz varsa o zaman 2. seçenek düşünülebilir. Geçmiş olsun tekrardan.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
satarsanız çok daha fazla zarara girersiniz ... yaptırmanızı öneriyorum kırığa bağlı fakat tahmini 300 lira falan tutuyordu...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Geçmiş olsun kardeşim. Bence yaptır . O halde satarsan doğru düzgün para vermezler en iyisi yaptırmak .

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Koruma kılıfı yokmuydu acaba? Birde çabucak kırılıyor mu öyle. Bende note 2 aldım ona göre daha hassas kullanayım.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Namaza gidiyorsun telefonu niye götürüyorsun ki ? :)

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Garantiden 300 ve yukarısı gibi bir fiyata tamir ediyorlar diye biliyorum. Zaten çinden kendin alıp yapsan 50-100 tl arası dokunmatik panelin fiyatı. tandığın bir telefoncu varsa alıp ona yaptırtabilirsin yada güvenebileceğim (garantisi gider ama aletin) yada açık arttırma sitelerinden satarak şansını deneyebilirsin. Geçende dokunmatığı kırık note2 vardı yaklaşık 675 tl nin biraz üstüne gitti. Para olaydı ben alacaktım o fiyata geçmiş olsun

Lord_omen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende servis 600 tl cekmişdi fiyatı 3 4 tane telefoncu dolaştım hepside aynı 600 cıvarı 550 gıbı ama 50 fazla ver servisde yaptır

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
cok gecmıs olsun kardesım ...baslıgı bıle okuyunca ıcım cız ettı valla

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
geçmiş olsun
Telefonu alali bayaa olduysa yeni bir tel al bence sonuçta ekran değişim tuzlu fiyat

------

note 2 kullanicisiyim bende ne kadar yükseklikten dusurdunuz ve zemin neydi hocam ?

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende servis 600 tl cekmişdi fiyatı 3 4 tane telefoncu dolaştım hepside aynı 600 cıvarı 550 gıbı ama 50 fazla ver servisde yaptır
Telefonu zaten 1700 e aldım +600 tl iphone alsam daha iyi olurdu. Neden bu kadar pahalı anlamadım cam degişimi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

geçmiş olsun
Telefonu alali bayaa olduysa yeni bir tel al bence sonuçta ekran değişim tuzlu fiyat

------

note 2 kullanicisiyim bende ne kadar yükseklikten dusurdunuz ve zemin neydi hocam ?
Telefon düşmedi aslında ben düştüm telefonda elimde asfaltta sürüklendi alt tarafının köşesi komple gitti dokunmatigi basıyor ama

- - - Mesaj Güncellendi - - -

cok gecmıs olsun kardesım ...baslıgı bıle okuyunca ıcım cız ettı valla
ne diyelim yapacak bişey yok aklıma geldikçe üzülüyorum o yüzden telefonu kaldırdım bayramım zehir oldu

AzapHG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gercekden cok uzuldum. gecmis olsun. abicim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
300 liramı :D dün sabah samsung servisine gittim ekran için 430 tl 80 tlde dış çerçeveye istediler kredi kartına tek çekim :D 300 liraya nerdeyse söyle usta gidip yaptırayım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekranı biraz daha pahalı yapamamışlarmı insafffffffffffffff

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Arkadaş bugün rüyamda note 2 nin ekranının kırılmasını geçtim ekran resmen ikiye ayrıldı, çok korktum ama çalışıyordu, çok saglam telefonmuş :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Note 2 im var bugün düştü camı kırılıdı ama görüntü var sadece çatlak var ama 150 liraya yapan var !!!

boorock34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benimde note2 telefonumun dış camı çatlamıştı ve kasası eskidiği için değiştirmiştim ist-kartalda cok cüzi bir rakama yaptırdım çok memnum kaldım http://www.samsungekrantamirservis.com/ siteleri buydu hemde 1 saat gibi kısa sürede tamir ediyorlar tavsiye ederim