OnedaRb
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Arkadaşlar Note2 aldım.Sizden istediğim önerebileceğiniz uygulamalar ve yazılımlar
. Şimdiden çok tşk 
nereden aldın kardeş, fiyatı ne kadar?Arkadaşlar Note2 aldım.Sizden istediğim önerebileceğiniz uygulamalar ve yazılımlar. Şimdiden çok tşk
![]()
nereden aldın kardeş, fiyatı ne kadar?
Hayırlı olsun, bizim bir arkadaş da almış, telefonla konuşurken kol kasları gelişti.
Latife bir yana hayırlı olsun tekrardan çok hoşuma giden bir cihaz benim de. Büyüklüğü dışında yorumlar çok olumlu Note 2'ye.
Çok sağolun.. 1 sorum olucak. Ben yalnıslıkla samsung apps ı devredşı bıraktım nasıl etkinleştiricem bi fikri olan
Golddan aldım kardesim. 1700 e aldım .
Öldüm gülmekten sen çok yasa![]()
fabrika ayarlarına dön =) markette baktımda mevcut değil bir de uygulama yöneticinden hepsi bölümüne bak orda simgesi var mıTamamda simgesi kalktı zaten ordanYoksa hesabım var yani
![]()
Hayırlı olsun keşke gold dan almasaydin musteri memnuniyeti konusunda çok zayıflar. Telefonunda arıza çıkarsa çok ugrastirirlar.
Yok suana kadar bir sorun çıkmadı cihazı 1 haftadır kullanıyorum.
Arkadaslar telefona jelatin taktırmama gerek varmı sizce ?
Kesinlikte taktır, ben 10 lira verdim telefoncu taktı ve iyi ki taktırmışım diyorum şimdi.Yok suana kadar bir sorun çıkmadı cihazı 1 haftadır kullanıyorum.
bu soruyu hiç sorulmamış kabul ediyorumYok suana kadar bir sorun çıkmadı cihazı 1 haftadır kullanıyorum.
Peki anladım. Fakat izninle birşey sormak istiyorum. Ben orjinal flip cover kılıf alsam jelatin veya başka birşey taktırmaya gerek varmı telefonun ekranına ?bu soruyu hiç sorulmamış kabul ediyorum
elinden geldiğince kaliteli ürünler kullanmaya bak şayet cıhazında kılıf kap kullanmayacak isen yapacağın tek işlem
body guard yahut wrapsol'un tam gövde koruyucu ekran filmlerinden al 45-60 tl arasında değişiyor parasına değiyorlar darbe emici bunlar diğer ekran filmleri gibi sadece çizilmeyi önlemiyorlar
bende s3 kullandım aynı şekilde flip coverde öyleAnladım kardeşim çok teşekkür ederim. Çok makbule geçti
Peki anladım. Fakat izninle birşey sormak istiyorum. Ben orjinal flip cover kılıf alsam jelatin veya başka birşey taktırmaya gerek varmı telefonun ekranına ?
öncelikle hayırlı olsunsonra oyun ve yazılımlara gelince sıralayayım bir:
oyunlarda benim favorilerim:
cut the rope
cut the rope experiments
doodle god
shadowgun
rope escape
subway surfers
flick shoot (sakın paralı diye daha iyidir diye düşünüp flick soccer alma, pişman olursun :thumbdown
blood & glory
uygulamalar:
es file explorer
easy battery saver
easy task killer
boat browser
şimdilik aklıma gelen uygulama ve oyunlar bunlar :yes:
bende s3 kullandım aynı şekilde flip coverde öyle![]()
flip cover sadece gösteriş cihazın şıklığına şıklık katıyor.
arkaya kıvırmadan yazamazsın edemezsın zor zanaat iş...
eğer çok istiyorsan genede öncelikle benim önerimi dikkate alarak tam gövde koruyucu aldıktan sonra flip cover almanı önerrim flip coverin yapısı ince düştügü taktirde yüz üstü yani dokunmatik ekran panelinede düşebilir düşerken acılabilir hersey olabilir onun için öncelikle tetbirini al![]()
Çok sağolun.. 1 sorum olucak. Ben yalnıslıkla samsung apps ı devredşı bıraktım nasıl etkinleştiricem bi fikri olan
Golddan aldım kardesim. 1700 e aldım .
Öldüm gülmekten sen çok yasa![]()