Note 2'm e Kavuştum :)

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Note2 aldım.Sizden istediğim önerebileceğiniz uygulamalar ve yazılımlar :D. Şimdiden çok tşk :)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun, bizim bir arkadaş da almış, telefonla konuşurken kol kasları gelişti. :D

Latife bir yana hayırlı olsun tekrardan çok hoşuma giden bir cihaz benim de. Büyüklüğü dışında yorumlar çok olumlu Note 2'ye.

er4y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı Olsun kardeşim . Tabletle karıştıranlar oluyor ama zaten bir yanı tablet-telefon neyse benim bir arkadaşdada var ona sorar akşam yazarım buraya :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hayırlı uğurlu olsun. Cidden boyut sorun olmasaydı eğer bende tereddüt etmeden geçerdim bu alete çünkü kusursuz denebilecek bir cihaz tasarladı adamlar her özelliğiyle göz kamaştaran..

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hayırlı olsun ektra lazım bir yazılım yok telefona kafana göre play storedan yada samsung apps den indirebilirsin samsung apps de s-pen için oyun ve uygulamalar adı altında başlık var oradan bakabilirsin

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Çok sağolun. :) . 1 sorum olucak. Ben yalnıslıkla samsung apps ı devredşı bıraktım nasıl etkinleştiricem bi fikri olan :D

nereden aldın kardeş, fiyatı ne kadar?

Golddan aldım kardesim. 1700 e aldım .

Hayırlı olsun, bizim bir arkadaş da almış, telefonla konuşurken kol kasları gelişti. :D

Latife bir yana hayırlı olsun tekrardan çok hoşuma giden bir cihaz benim de. Büyüklüğü dışında yorumlar çok olumlu Note 2'ye.

Öldüm gülmekten sen çok yasa :D

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok sağolun. :) . 1 sorum olucak. Ben yalnıslıkla samsung apps ı devredşı bıraktım nasıl etkinleştiricem bi fikri olan :D

simgesine tıkla üye ol bitti kullanıma devam et

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Muhtemelen kısayolu silmiş olabilir misin, eğer öyleyse "uygulamalar" ı tıkladığında "Samsung Apps duruyor olmalı.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tamamda simgesi kalktı zaten ordan :D Yoksa hesabım var yani :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hayırlı olsun keşke gold dan almasaydin musteri memnuniyeti konusunda çok zayıflar. Telefonunda arıza çıkarsa çok ugrastirirlar.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hayırlı olsun keşke gold dan almasaydin musteri memnuniyeti konusunda çok zayıflar. Telefonunda arıza çıkarsa çok ugrastirirlar.

Yok suana kadar bir sorun çıkmadı cihazı 1 haftadır kullanıyorum. :)

Arkadaslar telefona jelatin taktırmama gerek varmı sizce ?

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok suana kadar bir sorun çıkmadı cihazı 1 haftadır kullanıyorum. :)

Arkadaslar telefona jelatin taktırmama gerek varmı sizce ?
bu soruyu hiç sorulmamış kabul ediyorum :)
elinden geldiğince kaliteli ürünler kullanmaya bak şayet cıhazında kılıf kap kullanmayacak isen yapacağın tek işlem
body guard yahut wrapsol'un tam gövde koruyucu ekran filmlerinden al 45-60 tl arasında değişiyor parasına değiyorlar darbe emici bunlar diğer ekran filmleri gibi sadece çizilmeyi önlemiyorlar

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben jelatin taktirmadim telefona 1800 tl vereceğim ve ekran yerine jelatine dokunacagim.orjinal protective cover aldım sadece, beyaz rengi çok kır tutuyormus o yüzden gri rengini verdiler.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Anladım kardeşim çok teşekkür ederim. Çok makbule geçti :)

bu soruyu hiç sorulmamış kabul ediyorum :)
elinden geldiğince kaliteli ürünler kullanmaya bak şayet cıhazında kılıf kap kullanmayacak isen yapacağın tek işlem
body guard yahut wrapsol'un tam gövde koruyucu ekran filmlerinden al 45-60 tl arasında değişiyor parasına değiyorlar darbe emici bunlar diğer ekran filmleri gibi sadece çizilmeyi önlemiyorlar
Peki anladım. Fakat izninle birşey sormak istiyorum. Ben orjinal flip cover kılıf alsam jelatin veya başka birşey taktırmaya gerek varmı telefonun ekranına ?

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öncelikle hayırlı olsun :D sonra oyun ve yazılımlara gelince sıralayayım bir:
oyunlarda benim favorilerim:
cut the rope
cut the rope experiments
doodle god
shadowgun
rope escape
subway surfers
flick shoot (sakın paralı diye daha iyidir diye düşünüp flick soccer alma, pişman olursun :thumbdown:)
blood & glory
uygulamalar:
es file explorer
easy battery saver
easy task killer
boat browser

şimdilik aklıma gelen uygulama ve oyunlar bunlar :yes:

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladım kardeşim çok teşekkür ederim. Çok makbule geçti :)

Peki anladım. Fakat izninle birşey sormak istiyorum. Ben orjinal flip cover kılıf alsam jelatin veya başka birşey taktırmaya gerek varmı telefonun ekranına ?
bende s3 kullandım aynı şekilde flip coverde öyle :)
flip cover sadece gösteriş cihazın şıklığına şıklık katıyor.
arkaya kıvırmadan yazamazsın edemezsın zor zanaat iş...
eğer çok istiyorsan genede öncelikle benim önerimi dikkate alarak tam gövde koruyucu aldıktan sonra flip cover almanı önerrim flip coverin yapısı ince düştügü taktirde yüz üstü yani dokunmatik ekran panelinede düşebilir düşerken acılabilir hersey olabilir onun için öncelikle tetbirini al :)

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
öncelikle hayırlı olsun :D sonra oyun ve yazılımlara gelince sıralayayım bir:
oyunlarda benim favorilerim:
cut the rope
cut the rope experiments
doodle god
shadowgun
rope escape
subway surfers
flick shoot (sakın paralı diye daha iyidir diye düşünüp flick soccer alma, pişman olursun :thumbdown:)
blood & glory
uygulamalar:
es file explorer
easy battery saver
easy task killer
boat browser

şimdilik aklıma gelen uygulama ve oyunlar bunlar :yes:

bende s3 kullandım aynı şekilde flip coverde öyle :)
flip cover sadece gösteriş cihazın şıklığına şıklık katıyor.
arkaya kıvırmadan yazamazsın edemezsın zor zanaat iş...
eğer çok istiyorsan genede öncelikle benim önerimi dikkate alarak tam gövde koruyucu aldıktan sonra flip cover almanı önerrim flip coverin yapısı ince düştügü taktirde yüz üstü yani dokunmatik ekran panelinede düşebilir düşerken acılabilir hersey olabilir onun için öncelikle tetbirini al :)

Anladım fakat sence body guard mı almalıyım wrapsol mu ?

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Eyvallah kardeşim adamın dibisin çok sağol. :)

skyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wrapsolun darbe emici yapısı olanlardan al en azından düşünce koruyor cihazı. Ultra olanlarından. bodyguardz jelatin gibi bişe

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Ayarlar-uygulamalar-hepsi sekmelerini takip ederek etkinlestirebilirsiniz.

marjikal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende dün Note 2 aldım. Taze taze birşey sorayım, cahilliğime verin soruyu :) Bu Jelly Bean 4.1.1 ile benim telefonumda olan Android 4.1.1 farklı yazılımlar mıdır ? Yoksa Anroid işletim sistemine mi Jelly Bean deniliyor ? Teşekkür ederim :)

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.1.1 jelly bean in ilk surumudur 4.1.2 ve 4.2 ileri surumleridir