Bence de gidip Redmi Note 8 alsın dimiNote 20 Ultra alınmaz. Exynos 990 kullanmayan modellere bak.
Snapdragonlu olan modelini alırsam türkçe dili yok amaNote 20 Ultra alınmaz. Exynos 990 kullanmayan modellere bak.
Hani Note 20 Ultra'da Exynos 990 adında rezalet bir işlemci vardı ya. Bilmem hatırladın mı? Birileri gibi markasına göre yorum yapmıyorum ben sen merak etme. Xiaomi de kullansa, Oppo da kullansa, Realme de kullansa önermem.Bence de gidip Redmi Note 8 alsın dimiÖvdüğünüz marka olmayınca önermiyorsunuz hiçbir cihazı.
Samsung onu yazılım güncellemesi ile çözdü bilmem hatırladın mı. S20 serisi dahil derin nefes aldı o güncellemeden sonra.Hani Note 20 Ultra'da Exynos 990 adında rezalet bir işlemci vardı ya. Bilmem hatırladın mı? Birileri gibi markasına göre yorum yapmıyorum ben sen merak etme. Xiaomi de kullansa, Oppo da kullansa, Realme de kullansa önermem.
İlla Note 20 Ultra mı olmak zorunda? S21 serisinden bir cihaz alın.Snapdragonlu olan modelini alırsam türkçe dili yok ama![]()
Ben önermiyorum.Samsung onu yazılım güncellemesi ile çözdü bilmem hatırladın mı. S20 serisi dahil derin nefes aldı o güncellemeden sonra.
Ben S serisini sevmiyorum.İlla Note 20 Ultra mı olmak zorunda? S21 serisinden bir cihaz alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben önermiyorum.
Alınabilir ama Note 20 Ultra yerine Galaxy S21 Ultra almanızı tavsiye ederim. S21 Ultra hertürlü daha iyi bir cihaz.Samsung galaxy note 20 ultra hala alınır mı?
S serisini sevmiyorumAlınabilir ama Note 20 Ultra yerine Galaxy S21 Ultra almanızı tavsiye ederim. S21 Ultra hertürlü daha iyi bir cihaz.
Tabiki hayır.Exynos 990 a para verilmez.Samsung galaxy note 20 ultra hala alınır mı?