Note 2 ve knox-supersu

vagrantleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.A Arkadaşlar dün note 2 telime güncelleme geldi ve yapmasaydım keşke diyorum kurulum bittikten sonra şebeke iptal oldu pek bilemediğim için telefoncu arkadaşım yardım etti arabistan romunu kurmuş dediğine göre tamam 4.3 sorunsuz çalışıyor memnunum fakat tıkladığımda supersu durduruldu diyor her defasında,, yazılım güncellemeyle gelen knox engel oluyormuş madem tel rootlandı neden titanium bakup ı kurduğumda '' üzgünüm root yetkisi sağlanamadı diyor nasıl olacak çözümü varmıdır :(

Reaksiyon puanı
2,148
Dene bakalım.

1. Download the latest SuperSU zip package: UPDATE-SuperSU-vx.xx.zip
  2. Extract the zip and open the folder.
  3. Go the folder named “common” and copy the Superuser.apk to your phone.
  4. Install the APK manually (do not forget to tick Unknown Sources option under Security settings of your device).
  5. Now launch the SuperSU app on your phone and it will ask you whether or not you want to disable KNOX.
  6. Select OK. It will then tell you that KNOX has been successfully disabled.

http://www.droidviews.com/disable-knox-security-service-on-samsung-galaxy-devices/

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
geçmiş olsun dostum.öncelikle cihazın garantili ise rootladığın için knox sayacı 1 oldu ve garanti iptal artık ve hiç bir şekilde geri dönüşün yok ayrıca bu dertten kurtulabilmen için custom recovery kurman lazımki cwm üzerinden custom rom kurabilesinki custom cwm de odin üzerinden atmak gerek eğer kurulu değilse onada izin vermeyecektir knox.yani senin işin biraz tecrübe istiyor bence telefoncu arkadaşına götür durumu izah et belki çözer

vagrantleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
supersu updateyi denedim fakat şu çıkıyor karşıma .. yüklenmiş SU kodlaması yok,supersu bunu yükleyemiyor bir sorun oluştu eğer sisteminiz android 4,3 e yükselttiyseniz cihazınızı manuel olarak tekrar rootlamalısınız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

xtrem06 arkadaşım sağolasın.evet garanti dışı kaldı . diğer anlattığını biraz daha açık yazabilirmisin veya açıklayıcı bir link verebilirmisin

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
hocam şuan cepteyim pc başına geçince pm atarım

ArF_GLR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı problem!
Root var ama bazı uygulamalarda çalışıyor bazılarında çalışmıyor.
Ne yapmak lazım?

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Ben güncelleme yaptım sıkıntı yok? Aynı cihazları kullanmıyor muyuz?

ArF_GLR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 4.3 n7100

Root yokken 4.3 e güncelledim.
Knox nedir bilmediğimden dikkat etmeden Root yapmaya çalıştım.
Bir şekilde root yaptım, fakat daha önce dediğim gibi bazı uygulamalara root hakları sorunsuz veriliyor ancak titanium backup, SD Maid, game hacker gibi bazı uygulamalarda cihazınızda root yok diyor.
Sorun bu!