Note 2 sensör sorunu

Boranxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhabalar size bir sorum olucaktı okadar çok forumda sordum araştırdım kimse bilmiyor ama siz degerli sdn üyeleri biliyorduk diyerek buraya konu açtım :D telefonum samsung galaxy note 2 sensörler galba oyunlarda hareketlerimi geç algılıyor ekranı sağa döndürünce ekranla birlikte arabada dönüyor videomdan anlıyabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=ELf-37xvyCU&feature=youtu.be amatörce oldu kusura bakmayın jiroskop kalibrasyonu ve format attım ama gene olmadı .ilgilenen ve cevaplayanlara sonsuz teşekkürler okadar çok sevaba giriceksiniz ki yenide aldım telefonu

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sadece asphalt oyununda mı oluyor? o oyunda biraz kontrol sorunu var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oluyor bütün oyunlarda asphalt 7 videolarına bakıyorum herkez tıkır tıkır oynuyor nasıl çözebiliriz

Boranxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kimse bilmiyor mu bi ümit sdn forumda cevaplarlar dye konu açmıştım :crying: Servisemi götüreyim yok mu bir çaresini bilen :helpsmilie:

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazı oyunlarda hassalık kontrolü oluyor.Onlara da bir bak.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
oyuna gırdım ve sunu farkettim Telefonu aşağı doğru eydiğmde sorun çözülüyor ama kaldırınca tekrar aynı problemi yaşıyorum

hocam zaten yatarken filan böyle oyunları oynayamazsın. normal oturur şekilde oynaman gerekiyor :)

Boranxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İşte neden böle oldu anlamadım teknik servise götürücem teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar bendede note 2 aldım 2 ay oldu sensör proplemi var arama yaptıgımda telefon kulagıma götürdügümde ekran kararıyor birdaha da ekran açılmıyor karşı taraf kapatana kadar telefona müdehale edemiyorum çok saçma sapan bir arıza şimdi garantiye verecegim nekadar sürer gidip gelmesi herkes 2. yedek telefonmu bulundurmasımı gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar bendede note 2 aldım 2 ay oldu sensör proplemi var arama yaptıgımda telefon kulagıma götürdügümde ekran kararıyor birdaha da ekran açılmıyor karşı taraf kapatana kadar telefona müdehale edemiyorum çok saçma sapan bir arıza şimdi garantiye verecegim nekadar sürer