Note 2 şarj aleti problemi

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar geçenlerde şarj cihazı ile telefonu sarj ettim sarj 16-18 saat civarında bitti hiç birşey yapmama ragmen wifi filan kapalı pc'den sarj ettiğimde ise 3 günü buluyordu kullanımım.bundan kıllandım ve sarj cihazını incelerken fark ettiğim sarj cihazından tıktıktık diye ses geliyor takıp çıkarıyorum fişe 5dk filan devam ediyor bu ses takılı olmamasına ragmen.samsungun kendi servisine götürdüm telefon kablo şarj cihazını aldılar yazılım problemi diyip telefona format atmışlar şarj aletinde problem yok demişler.kullanan arkadaşlar şarj aletlerini bir dinliyebilirler mi fişe takıp çekip

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kardesim ben note2 kullanıcısıyım şuana kadar tek bir sorun çıkartmadı. Dikkat ettim şarja dediğin gibi ses felan gelmiyor bende.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şimdide bir ugultu geliyor servisde birşey yok diyor bu ne saçma iş ya

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sen nerden ve ne kadara aldın kardeşim ?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
turkcellden aldım ben 1 ay oldu 1800e

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yüklediği bir uygulama telefonu uyku moduna almasını engelliyordur büyük bir ihtimal. Bende note 2 kullanıcısının geceleri yatarken ucak moduna alıyorum ki telefonum uyku moduna girebilir. Donanimhaberde şarj aletiyle ilgili yorum okumuştum kulağının dibine sokup ses duyuyorsun sorun yok. Ama odanın uzak bir noktasından duyuyorsan sorun olabilir. Telefonu teknosadan aldım alırken çok yardımcı oldular sorun olursa hemen gelin dediler. Teknoloji alışverişlerinde önceliğimiz Teknosa sonra vatan ve Bimeks. Gold gibi firmalara fazla bulasmayin musteri memnuniyetini çok kötü örneklerini forumda ve internette bulabilirsiniz

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yüklediği bir uygulama telefonu uyku moduna almasını engelliyordur büyük bir ihtimal. Bende note 2 kullanıcısının geceleri yatarken ucak moduna alıyorum ki telefonum uyku moduna girebilir. Donanimhaberde şarj aletiyle ilgili yorum okumuştum kulağının dibine sokup ses duyuyorsun sorun yok. Ama odanın uzak bir noktasından duyuyorsan sorun olabilir. Telefonu teknosadan aldım alırken çok yardımcı oldular sorun olursa hemen gelin dediler. Teknoloji alışverişlerinde önceliğimiz Teknosa sonra vatan ve Bimeks. Gold gibi firmalara fazla bulasmayin musteri memnuniyetini çok kötü örneklerini forumda ve internette bulabilirsiniz

tık tık ses var onu yakınken duyuluyor ama iki gündürde bir ugultu çıkıyor sarj durumundayken

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Şimdi şarja takip ses geliyor mu diye baktım hiçbir ses duymadım. Yeni bir şarj aleti alın servisle uğraşmaya bence.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Bu değişir kardesim :) ben Golddan aldım gayette memnunum bi sorun çıkarmadı. Kısacası bu şans işi :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şimdi şarja takip ses geliyor mu diye baktım hiçbir ses duymadım. Yeni bir şarj aleti alın servisle uğraşmaya bence.
alacaktım telefon yeni ver bakalım dediler aldılar birşey yok dediler artık alıcam bir sarj aleti şahsen dock almayı düşünüyorum

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar telefona jelatin taktırmama gerek varmı ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bu değişir kardesim :) ben Golddan aldım gayette memnunum bi sorun çıkarmadı. Kısacası bu şans işi :)

Telefonun sorunlu çıkıp çıkmaması şans işi ama benim dediğim golddun sattığı mallar. forumda yaklaşık 1 ay önce bir arkadaşımızın bununla ilgili bir konusu vardı. Özellikle ürünlerinin garantisi konusunda diğer firmaların arkasında kalıyor.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Telefonun sorunlu çıkıp çıkmaması şans işi ama benim dediğim golddun sattığı mallar. forumda yaklaşık 1 ay önce bir arkadaşımızın bununla ilgili bir konusu vardı. Özellikle ürünlerinin garantisi konusunda diğer firmaların arkasında kalıyor.

Anladım. Ama dediğim gibi bazı şeylerde kullanıcıya bağlı oluyor. Yani kullanıma bağlı :D Şuana kadar ben bi sorun çıkarttığını görmedim. Sizce Telefonuma jelatin taktırmama gerek varmı ? Şimdiden tşk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Söylediğin Olay bende de var Genero ilk aldığımda fark ettim şarj aletini prizden çıkarınca bi süre tık tık tık ses geliyor içinden ama açıkçası ben üzerinde bile durmadım içindeki enerji tükenince o ses kesiliyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
okur arkadaşım bendede öyle ama telefon takılıykende bir uğultu bar baya bariz oda içinde duyulan internetten baktım bir ara iphonelerde varmış bu sorun patlıyanlar filan varmış

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim benim şarj aletindede sorun cıktı sabah 8de sarja taktım akşam 5de anca doldu şarj yani şarj aletimde sorun cıktı başka arkadaşın şarj aletini denedim 2 saatte doldurdu yani benim şarj aletinde sorun cıktı sizce garantiyemi yollasam yoksa yeni şarj aletimi alsam ne dersiniz cok karasız kaldım.gönderdigim zaman tlefonu acrlar korkusu var yan sanayi şarj aleti aldıgım zamanda tlefonu bozar korkusu var yardımcı olun ne yapcagıma kara veremedim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarj aletinde çok bi düzeltmeye gitmiyorlar yenisini alsan daha iyi bence ve jelatin takmanızı tavsiye ederim