Note 2 Oyun

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen Note 2 Aldım Ve Sadece Google Playdan İndirilen Oyunları Açıyor Pc'den Bir Oyun İndirip Açtımda Oyun Güvenlik Açısından Açılamıyor Lütfen Uygulamaları Google Playdan indirin Diyor Alttada 2 Seçenk Çıkıyor 1.ayarlar 2.tamam Bunu Halletmenin Bir Yolu Varmı ? Aspahlt 7 İndirmek İstiyorum Ama 1Tl Oldugu İçin İnmiyor

ardacumhur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuları pek bilmem ama rootlaman gerekiyor olabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uygulama ayarlarindan guvenli olmayan kaynaklar gibi bir secenek var onu isaretlersen sorunun hallolur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlardan güvenliğe gir orda cihaz yönetimi başlığının altında bilinmeyen kaynaklar yazıyo ona tik atarsan yükleyebilirsin :)

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
root tam olarak nedir birde telefonla fazla ugraşmak istemiyorum rootsuz olmazmı asphalt 7 alınmış google hessabı kabul edilir :D :D

01safak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlara gir güvenliğe gir sonra bilinmeyen kaynaklar yazan seçeneğe tik at bukadar:) bende yükleyemiyodum suan asphalt 7 dahil bi çok oyunu kurdum :)

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bumu bütün olay O_o :D Olursa Güzel Olcak Yarın İndiririm Anca Daha Dogrusu Yarına İner Anca O Zman Denerm :P peki bi kasma felan oluyormu ve ısınma oyunların her hangi birinde ? Birde Oyunu İndirdiğin Yerin Linki Duruyorsa Bi Atarmısın ?

01safak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gayet rahat çalışıyor grafikler çok güzel su ana kadar en ufak kasmaya rastlamadım :biggrin:

SENATÖR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen Note 2 Aldım Ve Sadece Google Playdan İndirilen Oyunları Açıyor Pc'den Bir Oyun İndirip Açtımda Oyun Güvenlik Açısından Açılamıyor Lütfen Uygulamaları Google Playdan indirin Diyor Alttada 2 Seçenk Çıkıyor 1.ayarlar 2.tamam Bunu Halletmenin Bir Yolu Varmı ? Aspahlt 7 İndirmek İstiyorum Ama 1Tl Oldugu İçin İnmiyor

Arkadaşım illa Google playdan indirme yapmak bence çok yanlış samsung telefonların arkasında kos koca Samsung Apss duruyor telefonu kies'e baglayark birçok paralı oyunları ve uygulamaları bedavadan indirebilirsin. :D :D

Yani diyorum ki ; Sadece google play'e baglı kalmayın samsung apps,bedawap vs. vs :D :D