Note 2 güncelleme sonrası sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afk1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

afk1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün note 2 ye android 4.3 güncellemesine kurdum ve ardından s note uygulamasını açtıktan 2 3 saniye sonra s note durduruldu deyip atıyor uygulamadan yardım ederseniz sevinirim. Not:önbellek temizleyip zorla durdur yaptım ancak düzelmedi.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Flood olucak ama diğer note2 lerdede ayni sorun varmi güncelleme sonrasi

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bende hiçbir sorun olmadı 4.3 sonrası canavar gibi oldu. Hiçbir uygulama sorun çıkarmıyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Guncelleme sonrasi favrika ayarlarina donmekte yarar var boylece sorununun ortadan kalkacagini dusunuyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Önbellek değil veriyi sil de olmazsa fabrika ayarlarına çevirmen lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung Apps'e gir. S Note 'u arat ve güncelle de. Kısayola yeni S Note gelecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de ekran döndürme sorunuyla karşılaştım başka karşılaşan arkadaşlar varmı 4.3 güncellemeden sonra?...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim note 2 güncelleme sonrasinda çok iyi bir performansa çikmişti beğenmiştim ama son zamanlarda donmalar programi kapatmalar derken teli kapatip aömalara başladi bazen açmiyorda bugün itibariylada telefon sadece masaüstü görüntüsü var hiçbir işlem yapamiyorum dişaridanda arama almiyor şebekeyi uçak moduna getiriyor arama gelince arayan kişide araniyor gözüküyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun oldu. arkadaş sayfaları aktif ettim kalami çıkardım ordan girdim sonra açıldı sorun böyle kendiliğinden düzeldi.