Note 2 den Note 3 e Geçsemmi bilemedi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cleet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hemen bir soru sormam lazım 1 yıldır note 2 kullanıyorum ve note 3 e geçmek istiyorum..Yurt dışı snapdragon işlemcili modeli kayıtlı 1700 e buldum sizce kendi telefonumu satıp alsammı yoksa note 4 e kadar beklesemmi bilemedim çok arada kaldım..işin bir yönüde paramın ucu ucuna yeticek olması napsam bilemiyorum fikirlerinizi öğrenebilirmiyim ??

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Note 2 kulübüne üye misin? Ona göre bir şey diyecem :D

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üye değilimde burdaki note 2 klübü hariç her forumda üyeyim hatta ekleme fırsatınız varsa hemen ekleyin burada da üye olmaktan gurur duyarım :)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
üye değilimde burdaki note 2 klübü hariç her forumda üyeyim hatta ekleme fırsatınız varsa hemen ekleyin burada da üye olmaktan gurur duyarım :)

Eğer Note 3 düşünüyorsan saygı duyarım amma velakin onun kulübü yok :D

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla neden alıyorum bilmiyorum esasında şarjı daha az gidiyorumuş..note 2 ile çok çok bi fark yok aralarında işlev bakımından ama ekran kalitesi işlemci gücü filan daha iyi diye düşünüyorum 4g li versiyonda tabi..Ülkemizde satılan versiyon rezalet alana üzülüyorum vallahi..Hala daha ne yapsam çözemedim almazsam Note 2 ye root yapıcam stok rom kullandım şimdiye kadar hep ama sıktı artık bi değişiklik olsun telefonda :)

thsndrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s5i yada note4ü bekle kardeş.. note2 note3 arasında o kadarda fark yok değmez cebinden çıkcak paraya.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eğer telefonun bi sıkıntısı yoksa ve size yetiyorsa note 4 ü bekleyin boşu boşuna para harcamayın hem 3 ay sonra s5 falan çıkar ozaman belki fikrin yine değişir

mhmtckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 guzel cihaz touchwiz kullanmadigin surece:)

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
geçme. rom at al sana note 3. tigra 4 rom tavsiyemdir.

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar vallahi caydırdınız beni yani iyi yaptınız bi yerde de Note 3 ü araştırdım şimdi internetten dediğiniz gibi çok ekstra özellikler getirmiyo note 2 ye göre hem telefonun daha 1 yılı geçik garantisi var..Türkiye ye 4g gelene kadar kulanıyım bari ben bunu diye düşünüyorum artık.. ama aklıma takılan şu ki bu aleti touchwiz olmadan nasıl kullanıcaz ve hayatımda apple jailbreak yapmaktan öte birşey yapmadım ama bu işlerden birazda olsa anlarım sadece android hakkında pek bilgim yok bu root işlemlerini ve rom yükleme işlemini adım adım anlatıcak link varmıdır arkadaşlar ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar hemen bir soru sormam lazım 1 yıldır note 2 kullanıyorum ve note 3 e geçmek istiyorum..Yurt dışı snapdragon işlemcili modeli kayıtlı 1700 e buldum sizce kendi telefonumu satıp alsammı yoksa note 4 e kadar beklesemmi bilemedim çok arada kaldım..işin bir yönüde paramın ucu ucuna yeticek olması napsam bilemiyorum fikirlerinizi öğrenebilirmiyim ??
valla kardeş note 3 e geç note 2 ile arasında çok fark var ama snapragon işlemcili olana geçme onlar türkiyede satılmadıgı için yurtdışından geliyor ımeı sı başka cihaza kayıtlı oluyor o yüzden güncelleme sıkıntısı olabilir yani güncelleme almayabilir buda iyi bir durum değil o yüzden octalı daha iyi görünüyor ona bakın derim ama yinede tercih sizin...

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla kardeş note 3 e geç note 2 ile arasında çok fark var ama snapragon işlemcili olana geçme onlar türkiyede satılmadıgı için yurtdışından geliyor ımeı sı başka cihaza kayıtlı oluyor o yüzden güncelleme sıkıntısı olabilir yani güncelleme almayabilir buda iyi bir durum değil o yüzden octalı daha iyi görünüyor ona bakın derim ama yinede tercih sizin...

Ama octa lı olanda hem performans hem pil hemde ülkemize 2014 kasımda gelecek 4g için dezavantaj..Ben en iyisi 4g yi bekliyim de samsung ta ona göre telefon sürer ozaman Türkiye piyasasına..

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sakin ha böyle bir hataya kapilma. Note 2 den note 3 geçmek demek paranı çöpe atmak demek ki paranın ucu ucuna yettigini soylemissin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ama octa lı olanda hem performans hem pil hemde ülkemize 2014 kasımda gelecek 4g için dezavantaj..Ben en iyisi 4g yi bekliyim de samsung ta ona göre telefon sürer ozaman Türkiye piyasasına..
samsung önümüzdeki senede octa lı versiyonu sunacak bakın görün çünkü seneye 4g gelsede tam kullanılamayacak yani tam anlamıyla çalışmıyacak çekmeyecek olcakda olacak o yüzden octada sıkıntı olmaz performansda aynılar snapragon ile pil konusundada benzerler....