Note 2' den izlenimlerim

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Senin Flip Cover'da güzelmiş ama ben orjinal flip cover'ın arka kapağındaki nfc yerini göremedim nfc yeri yok mu yoksa ben mi göremedim.
Acaba senin flip cover telefoncularda bulunur mu? Ben internetten alışverişe pek sıcak bakmıyorum da.

mutlaka bulursun benimkinde arka kapağın üstüne takıyorsun değiştirmeden nfc özelliğide duruyor arka kapak çıkmağını için..flip cover alacaksanda kesinlikle orjinal al çin mallarındaki nfc telefona zarar verebileceği görüşündeyim şahsen..

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
mutlaka bulursun benimkinde arka kapağın üstüne takıyorsun değiştirmeden nfc özelliğide duruyor arka kapak çıkmağını için..flip cover alacaksanda kesinlikle orjinal al çin mallarındaki nfc telefona zarar verebileceği görüşündeyim şahsen..

Zaten orjinal almayı düşünüyorum.Senin flip cover kaptan bulursam kadıköy'de alırım,bulamazsam Samsung'un flip coverını alırım.
Senin flip cover telefonu kalınlaştırdı mı peki.
Ya sana da çok soru soruyorum ama telefonu aldığımda bu tip ikilemleri yaşayıp zaman kaybetmek istemiyorum.Telefonu korumanın önemli olduğunu düşünüyorum

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zaten orjinal almayı düşünüyorum.Senin flip cover kaptan bulursam kadıköy'de alırım,bulamazsam Samsung'un flip coverını alırım.
Senin flip cover telefonu kalınlaştırdı mı peki.
Ya sana da çok soru soruyorum ama telefonu aldığımda bu tip ikilemleri yaşayıp zaman kaybetmek istemiyorum.Telefonu korumanın önemli olduğunu düşünüyorum

haklısın yok sorun değil amacımız bilgilerimizi paylaşmak zaten .mutlaka bulursun oralarda çok az kalınlaştırıyor tabiki ama maximum koruma sağlıyor ..o kalınlaştırmada rahatsız edecek boyutlarda değil zaten almaya gittiğinde denemeden alma telefona tak bir dene rahat hissetmezsen normal flip cover a bak

elo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 de büyük geliyordu alıştım heralde biraz kullanınca insan alışıyor

legand25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 den yazıyorum arkadaşlar note 2 alma ihtimaliniz varsa alın almamak pismanliktir boyutuna gelince 2 hafta büyük diyip durdum şuan keşke biraz daha büyük olsa diyorum acayip deli telefon keşfetmekle bitmiyor sürekli birseyler buluyorum çok memnunum

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bir sorum olacak benim.Kalemli ya şimdi bu.Parmak ile kullanırken nasıl?Sorun çıkartıyor mu?Hassas mı?

kmlsengul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki s3 e olan veya google playden indirilen herhangi bir uygulama veya oyun note 2 tarafındanda calıştırılır mı? Birde s3 le note 2 arasında s beam oluyor mu?

muhammetkoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 aydır note 2 alacagım günü bekliyorum piyasayı sürekli takip ediyorum bi ara nette en ucuz note 2 1450 tl ye kadar düşmüştü şimdi nette 1550-1600 civarı , vatan teknosa gibi firmalarda da hafta sonları bi ara 1600-1650 ye düşmüştü alamadım .. şimdi alıcam para var telefon 1800 den ucuz yok çıkış fiyatı 1900 lira olan bi telefonun bu kadar sürede fiyatının düşmemiş olması bana resmen saçmalık geliyor ve fena halde sinirlerimi bozuyor.. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya s3 de konuşarak mesaj yazılıyor peki note 2 de yazılıyormu yazılıyorsa nasıl yazılıyor

kmlsengul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya s3 de konuşarak mesaj yazılıyor peki note 2 de yazılıyormu yazılıyorsa nasıl yazılıyor

Evet yaziliyor, yazmak icin bi yere tikladiginda bildirim cubugunu indirip samsung klavyeyi seciyorsun orda google sesle yazma ya tikliyorsun. Fakat konusarak mesaj yazman icin internet gerekiyor. Tane tane hafifte yavas konusunca her seyi net sekilde anliyor ve onu metne dokuyor. Bence basarili.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Abi ben note2 piksel sayabiliyorum sen bana full hd ekran diyorsun
Note2imden yazildi