Note 2 4.1.2 Türkiye Romu Çıktı

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hadi hayırlı olsun arkadaşlar. Darısı S3 ün başına.

Güncelleme şu an için sadece KIES te var. OTA da henüz görünmüyor. Bataryanız benimki gibi %50 nin altındaysa yükleyemiyorsunuz.

Bu arada SAMFIRMWARE den kontrol ettim. Boyutu 1021 MB. Sanırım birçok değişiklik ile karşılacaşacağız.

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi hayırlı olsun arkadaşlar. Darısı S3 ün başına.

Güncelleme şu an için sadece KIES te var. OTA da henüz görünmüyor. Bataryanız benimki gibi %50 nin altındaysa yükleyemiyorsunuz.

Bu arada SAMFIRMWARE den kontrol ettim. Boyutu 1021 MB. Sanırım birçok değişiklik ile karşılacaşacağız.

S3 E Gelmedi Heralde Ben Kontrol Ettim Kullanılabilir GÜncelleme YOK Dior

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
2 mbit bağlantıyla anca indirdim kuruyorum şimdi bakalım nasıl yeni güncelleme..

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar yeni açtığım konuya bakar mısınız lütfen çok acilll Buradan.

seyhanerol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu güncellem işini nasıl yapıcaz
yedek alamya gerek var mı

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Dersten dönünce hemen yüklerim. Bakalim ne gibi değişiklikler var.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar yeni açtığım konuya bakın lütfen.....

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
değişik tek şey eklenen mürekkep olayı gibi yeni bakma fırsatım oldu kurup hemen evden çıkmıştım çok azda bir hızlanma var gibi

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Az önce kurdum. Mürekkep olayı güzel olmuş. Bildirim panelini ayarlaya biliyoruz ve bildirim panelinde ki parlaklık ayarını panelden kaldirabiliyoruz. Grup cast adinda bir uygulamada yüklenmiş ayni zamanda ama daha uygulamaya gitmedim.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Az önce kurdum. Mürekkep olayı güzel olmuş. Bildirim panelini ayarlaya biliyoruz ve bildirim panelinde ki parlaklık ayarını panelden kaldirabiliyoruz. Grup cast adinda bir uygulamada yüklenmiş ayni zamanda ama daha uygulamaya gitmedim.

1021 mb bunun içinmiymiş.:D

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
telefonu kies ile bilgisayara bağlayıp kies üzerinden güncelleme yapacaksın [MENTION=304527]biology[/MENTION]

sysreb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim cihaz sirbistan romlu. Simdi turkiye romunu indirip odin ile kursam sobraki tr guncellemelerini kies ile yapabilir miyim? yoksa hep odin ile mi yapmak zorunda kalirim?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sanırım orjinal rom yükledikten sonra kies ile yapabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende ne kieste nede otada görünüyor, lakin cihaz arabistan cihazı yani yurtdışı. Türkiyede kaydı yapıldı.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
okur arkadaşlar siz kiesden arabistan yada cihazınızın geldiği ülkenin romuna bakılıyor ama arabistan romu yayınlanmamış olabilir. o yüzden odin ile orjinal türkiye romunu güncelleyin yada bekliyeceksiniz

emreunalantalya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben yukledim ama bildirim paneli rengi nerden degisiyo bulamadim bilen varmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün bir bugun iki arkadaş.. jelly bean a tam alıştım derken nasıl bi iştir bu :D ( son 1 aydır android kullanıcısıyım note 2 le başladım da :D )

Edeso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar, bende de cihazımı yani aldım ancak ne telefon üzerinden nede kies üzerinden sürümü 4.1.1 olmasına rağmen en güncel sürümdesiniz deyip güncelleme yapmıyor. sorunu bilen ver mı?