ikiside o fiyatlara çok iyi cihazlar ama bence ne 11 ne note 10 o fiyata s20 al çok daha mutlu olursun. kalem kullanan biri değilsen tabieksileri artıları ve tavsiye... sizce hangisi alınmalı neden alınmalı veya alınmamalı ?
daha önce samsung kullanmadım kalem işlevi yüksek görünüyor ama s20 de sanki çok iyi gibi. valla iyice kafam karışıkikiside o fiyatlara çok iyi cihazlar ama bence ne 11 ne note 10 o fiyata s20 al çok daha mutlu olursun. kalem kullanan biri değilsen tabi
Arkadaşa katılıyorum S20 daha performanslı olucaktır.daha önce samsung kullanmadım kalem işlevi yüksek görünüyor ama s20 de sanki çok iyi gibi. valla iyice kafam karışık
Batarya,video,sosyal medya iphone 11;arka kamera,ön kamera,ekran,hoparlör,tasarìm Note 10.Iki cihaz arasında Note 10 daha iyi olsada ben iki cihazìda pas geçip S20 almanı tavsiye ederim.eksileri artıları ve tavsiye... sizce hangisi alınmalı neden alınmalı veya alınmamalı ?
bence kafanın karışık olucağı bi şey yok fiyatlar ve sunulan özellikler ortada .Bunları tahlil ettiğimizde eğer illaki iphone demiyorsan o fiyata en mantıklı tercih s20 olucaktır. Tabiki tercih senin?daha önce samsung kullanmadım kalem işlevi yüksek görünüyor ama s20 de sanki çok iyi gibi. valla iyice kafam karışık