Kral69
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Hem 3.6gb hemde cihazımın yavaslayacagindan korkuyorum sizce yapmalıyım
şuanlık yapmamalısın biraz vakit geçsin daha sonra yaparsın acelesi yokHem 3.6gb hemde cihazımın yavaslayacagindan korkuyorum sizce yapmalıyım
Yapabilirsiniz Redmi Note 9S'te denendi sorunsuz çalışmaktadır. Cihazdan cihaza performans farklılık gösterebilir*Hem 3.6gb hemde cihazımın yavaslayacagindan korkuyorum sizce yapmalıyım
Güncelleme gitmez demi bekleyeceğim çünkişuanlık yapmamalısın biraz vakit geçsin daha sonra yaparsın acelesi yok
yok gitmezGüncelleme gitmez demi bekleyeceğim çünki
Gaza geldim yaptım da aralıklarlawnulwr arası geçişlerde falan ufak takılmalar oluyor geçici mıdıryok gitmez
Evet Redmi Note 9S risk alıp güncelledim sorunsuzca çalıştı. Hatta arkaplanda aynı anda çok uygulama kullanmakta ram yetersizliğinden kapanan tarayıcının kapanma noktasına geldim kapanmadı hoşuma gittiYapabilirsiniz Redmi Note 9S'te denendi sorunsuz çalışmaktadır. Cihazdan cihaza performans farklılık gösterebilir*
Bilmiyorum umarim geçicidir ki zannim öyle demiyorGaza geldim yaptım da aralıklarlawnulwr arası geçişlerde falan ufak takılmalar oluyor geçici mıdır