Twin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar 300-500-1000 derken rakamlar uçtu kesenin ağzı açıldı. Şimdi bir telefon almak istiyorum ama bu 2 telefon arasında kararsız kalmış bulunuyorum.
Farklı işletim sistemleri olabilirler ama 2 sisteme de aşinayım az çok.
Sizin tavsiyeniz hangi telefon olur? NEDEN???
Beklentilerim;
-Şarj süresi uzun olması
-Kamera performansı
-stabilite ve kullanılabilirlik
-Satış sonrası destek
-Malzeme kalitesi
Telefonu en az 3 sene kullanacağım. Zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim.
HTC 8x aldım beğenmedim iade ettim. O sebepten Wp işletim sistemi düşünmüyorum şuan için.
Başlığa yazmayı unuttum ama Sony Z1C'de olabilir arkadaşlar. Genel olarak bu 3 telefonu kıyaslarsak hangi yönde hangi telefon daha üstündür?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Mümkünse 2 telefonu da kullanmış arkadaşlar yorum yapabilirse daha sağlıklı bir bilgi aktarımı olmuş olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Farklı işletim sistemleri olabilirler ama 2 sisteme de aşinayım az çok.
Sizin tavsiyeniz hangi telefon olur? NEDEN???
Beklentilerim;
-Şarj süresi uzun olması
-Kamera performansı
-stabilite ve kullanılabilirlik
-Satış sonrası destek
-Malzeme kalitesi
Telefonu en az 3 sene kullanacağım. Zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim.
HTC 8x aldım beğenmedim iade ettim. O sebepten Wp işletim sistemi düşünmüyorum şuan için.
Başlığa yazmayı unuttum ama Sony Z1C'de olabilir arkadaşlar. Genel olarak bu 3 telefonu kıyaslarsak hangi yönde hangi telefon daha üstündür?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Mümkünse 2 telefonu da kullanmış arkadaşlar yorum yapabilirse daha sağlıklı bir bilgi aktarımı olmuş olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.