• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Not3 vs iphone 5s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Twin

Asistan
Arkadaşlar 300-500-1000 derken rakamlar uçtu kesenin ağzı açıldı. Şimdi bir telefon almak istiyorum ama bu 2 telefon arasında kararsız kalmış bulunuyorum.

Farklı işletim sistemleri olabilirler ama 2 sisteme de aşinayım az çok.

Sizin tavsiyeniz hangi telefon olur? NEDEN???

Beklentilerim;
-Şarj süresi uzun olması
-Kamera performansı
-stabilite ve kullanılabilirlik
-Satış sonrası destek
-Malzeme kalitesi

Telefonu en az 3 sene kullanacağım. Zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim.

HTC 8x aldım beğenmedim iade ettim. O sebepten Wp işletim sistemi düşünmüyorum şuan için.

Başlığa yazmayı unuttum ama Sony Z1C'de olabilir arkadaşlar. Genel olarak bu 3 telefonu kıyaslarsak hangi yönde hangi telefon daha üstündür?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Mümkünse 2 telefonu da kullanmış arkadaşlar yorum yapabilirse daha sağlıklı bir bilgi aktarımı olmuş olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ip5s al tek problemi şarj süresi ama 1 günü rahat çıkarır note 3 e göre daha iyi kamera daha stabil sistem daha iyi destek kasa kalitesi vs her şeyiyle döver yani ama ille büyük ekran isterim derseniz note 3 de alabilirsiniz başka bir üstünlüğü yok zaten :)

Note 3 istersen satabilirim.:) sıfır gibi 32 gb telpa ürünü 5s al 5s e geçmek için satıyorum bende .

Merhaba,

Tamamı kalın yazmak yasaktır!, düzelttim.

Aynı konu forumda mevcut: ...

Lütfen konu açmadan önce araştıralım.

Benim yorumum İphone 5s'den yana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...